VEROVALI ILI NE Srbin odigrao kao Mesi, to niko nije uradio pet godina!

06:00 | 04-10-2024

Fudbal 0

Naš reprezentativac zapanjio statističare učinkom na utakmici Lige šampiona

Lionel Mesi

Atalanta je u Gelzenkirhenu, gde je Šahtjor domaćin u Ligi šampiona (21.636 gledalaca), slavila pobedu od 3:0, koju će posebno pamtiti Lazar Samardžić.

Lazar Samardžić Profimedia
 

Srpski reprezentativac, koji je letos stigao u Bergamo iz Udinezea, nije namestio nijedan gol za Boginju provincije (Đimsiti 21, Lukman 44, Belanova 48), ali je na „Feltins areni“ - ne pamtimo je po dobrom s letošnjeg EURO 2024. zbog poraza od Engleza - uradio nešto što niko nije još od 2019.

Lazar Samardžić EPA/Christopher Neundorf
 

Statističari su, naime, utvrdili da je momak rođen u Berlinu 2022. imao najmanje osam driblinga i stvorio je najmanje šest šansi saigračima protiv ukrajinskog prvaka. To je prethodno uspeo Lionel Mesi pre pet godina na meču Barselona - Inter, takođe u Ligi šampiona.

Lionel Mesi EPA/Quique Garcia
 

Lazar je ove sezone odigrao sedam utakmica u dresu koji su nekad nosila sedmorica naših internacionalaca, a prvi među njima Zoran Bata Mirković. Postigao je jedan gol i to kakav u Seriji A, a usput je i namestio jedan u Kupu Italije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SILA ENISA (@silaenisa)

Samardžić je, podsećamo, u vezi s lepoticom za koju u komentarima kažu da je ista Dženifer Lopez. To mu je ljubav još iz školskih dana.

Komentari(0)

Loading