KOVAČIĆ KAZNIO ADAMU TRAGIČARA Siti i Arsenal strepeli, pa preokretom stigli do trijumfa

18:45 | 05-10-2024

Fudbal 0

U mečevima sedmog kola Premijer lige pobede su upisali Arsenal i Mančester siti, kao i Brentford, Lester, Vest Hem i Liverpul

FK Mančester Siti

Udarni termin Premijer lige doneo je uzbudljivih preko 90 minuta fudbala. Mančester siti i Arsenal nastavili su borbu za titulu pobedama posle preokreta, a radovali su se još Vest Hem, Brentford i Lester.

Fulam Saše Lukića bio je jako blizu iznenađenja u Mančesteru, ali do njega nije došao jer je posle toga primio tri gola, ali i zahvaljujući tragičaru Adami Traoreu – 3:2. Hitro krilo je propustilo bar tri zicera, a između toga je Siti šokirao Andreas Pereira posle maestralne asistencije Raula Himenesa. 

FK Mančester Siti EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
 

VRAĆA SE ALEKSANDAR MITROVIĆ? Sprema se senzacionalan transfer

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izgledalo je da bi Građani mogli i treći put da se okliznu u prvenstvu, ali tako nije mislio Mateo Kovačić. Ono što nisu uspeli bliži golu Erling Haland, Fil Foden, Bernardo Silva i drugi jeste Hrvat.

Aktuelnog šampiona je do pobede pogurao Žeremi Doku u solo prodoru, da bi samo Rodrigo Muniz samo ublažio poraz gostiju iz Londona.

Siti je tako stao odmah iza Liverpula, koji je prethodno slavio na gostovanju Kristal Palas, a ispratio ga je Arsenal. Teže nego što se očekivalo Tobdžije su izašle na kraj sa nejakim Sautemptonom 3:1. 

U ostalim mečevima, Vest Hem je razbio Ipsvič 4:1, uz dve asistencije i gol Džaroda Bovena, Brentford je i treći meč u nizu rano poveo i napravio goleadu protiv Vulvsa sa čak 5:3, dok je Lester savladao Bornmut 1:0.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading