MILANSKI OŽILJCI JOŠ UVEK VIDLJIVI Rodić u centru pažnje, Zvezda srušila IMT za miran san Vladana Milojevića

20:51 | 06-10-2024

Fudbal 0

Pobeda crveno-belih u Loznici nad IMT-om.

FK Crvena zvezda

Izgubila je Crvena zvezda od Intera sa 4:0 u Ligi šampiona. Ostali su ožiljci od te milanske noći. Jasno vidljivi i večeras u Loznici iako je IMT rutinski srušen - 1:3!

Početak - moramo da počnemo od kraja. Imala je Zvezda čak 13 udaraca u okvir gola IMT-a. Dominirala je u posedu lopte - 70 odsto, ali sve do nadoknade vremena su nominalni domaćini imali aktivan rezultat.

Zaista Zvezda nije imala sreće u mnogim situacijama i IMT može da bude srećan što je samo "plus dva".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kada smo već kod tih situacija, u prvom poluvremenu ih je bilo pregršt za postizanje gola. Vukliš je skidao i šta je bilo realno i šta nije. 

Pride su Duarte i Milson pogađali stativu. Luka Ilić, Prucec i Leković su promašivali zaista izgledne prilike.

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

Činilo se da bi na poluvremenu mogli da odemo sa egalom, ali se ukazao Milson koji je u 36. minutu protunjao po levoj strani i na asistenciju Rodića doneo prednost crveno-belima.

Iskusni Rodić je danas bio u centru pažnje. Jednom greškom (kakva je viđena i protiv Intera u Ligi šampiona od strane Spajića), je maltene predao Kuru loptu u noge, Francuz je video da je Glazer istrčao i matirao ga za šokantno izjednačenje u 56. minutu.

Mnogo toga se danas vrtelo oko Rodića. Iskupio se iskusni levi bek za kardinalnu grešku kada je u 65. minutu glavom posle kornera zatresao mrežu IMT-a.

Jurila je Zvezda i treći gol. Rezervista Katai, zajedno sa Radonjićem, se žestoko ispromašivao i potpuno je nestvarno kako šampion Srbije nije vodio ubedljvije.

Na kraju je Silas u 92. minutu na pas Kange postavio konačan rezultat za miran san Vladana Milojevića i odlazak na reprezentativnu pauzu.

IMT - Crvena zvezda 1:3 (0:1)

Kur 56 - Milson 36, Rodić 65, Silas 90+2

Sudija: Jovan Šegrt

Drugo poluvreme:

Kraj meča!

90+2. minut - Gooool za Zvezdu! Rezervista Silas je ostao praktično sam na desnoj stativi posle centaršuta Gelora Kange.

88. minut - Privodi Zvezda ovaj meč mirno kraju. Iako bi se po rezultatu na terenu moglo reći da je IMT taj koji juri gol, situacija na terenu je upravo - obrnuta.

78. minut - Nova šansa za crveno-bele. Katai je imao sjajnu situaciju, međutim danas odlični Vukliš ponovo brani!

65. minut - Goool za Zvezdu! Iskupio se za kiks iskusni Rodić. Posle devetog kornera je iskusni levi bek bio najviši u skoku za prednost šampiona.

63. minut - Izmene Vladana Milojevića. Na terenu su Aleksandar Katai i Nemanja Radonjić, a van terena su izašli Milson i Luka Ilić.

56. minut - Goool za IMT! Kakav gol za nominalnog domaćina. Neverovatna greška Rodića koji je maltene poklonio loptu Joanu Kuru koji je spazio da je Glazer izašao ispred gola i fantastično ga savladao!

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

53. minut - Promašuju šanse crveno-beli. Novu je imao Bruno Duarte, ali je neprecizan udarac Brazilca burno ispratio Vladan Milojević, nezadovoljan što prednost nije veća.

46. minut - Počeo je drugi deo igre, bez izmena na obe strane.

Kraj prvog poluvremena - Mogla je prednost Zvezda da bude i daleko veća, ali... Jedino fali realizacija na inače dobar utisak čete Vladana Milojevića.

40. minut - Nova stativa za šampiona Srbije! Ovoga puta posle "plasirke" Bruna Duartea koji nije imao sreće u toj situaciji.

36. minut - Goool za Zvezdu! Odlična akcija po levoj strani. Pronašao je Dalsio, Felisija Milsona koji je protunjao i fantastično šutirao. Konačno su crveno-beli "otčepili".

33. minut - Gotovo nestvarno deluje statistika da je Zvezda do sada šutirala čak 12 puta u okvir gola rivala, da ima posed lopte od čak 79 odsto i da stoji nula na semaforu... 

23. minut - Šta tek reći za ovu situaciju?! Felisio je šutirao, ali je Konstatinov izbacio sa gol-linije. Potom je i Maksimović šutirao, međutim, otišla je lopta u korner.

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

21. minut - Kakva šansa za crveno-bele! Sada je Prucev snažno šutirao, posle dobro ostavljene lopte, ali je opet Vukliš bio na mestu. 

14. minut - Divna asistencija Dalsija za Bruna Duartea koji je pak mlako šutirao i lako mu je odbranio golman Popović.

10. minut - Mogli su crveno-beli da povedu. Imali su stativu preko Milsona i odlične šanse Luke Ilića i Stefana Lekovića, međutim nisu imali ni sreće... 

1. minut - Počela je utakmica u Loznici. 

18.40 - Sa klupe će Vladan Milojević šansu moći da ukaže: Spajiću, Kruniću, Šljiviću, Kataiju, Olajinki, Silasu, Elšniku, Drkušiću, Radonjiću, Seolu i golmanu Iliću.

18.30 - IMT će nastupati u sastavu: Vukliš, Bastaja, Batis, Konstantinov - Kur, Novčić, Krstić. Radočaj, De Kouto - Jović. 

18.15 - Poznat je i sastav Zvezde: Glazer - Prucev, Leković, Điga, Rodić- Kanga, Dalsio - Ilić, Maksimović, Milson - Duarte što je prilično drugačije u odnosu na meč sa Interom.

18.00 - Šampion Srbije je do sada tri puta u zvaničnim utakmicama odmerio snage sa današnjim rivalom i sva tri puta je - slavio.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading