"GDE SI, JAMAL?" Piksi na urnebesan način dočekao Zvezdinog Mesija na okupljanju Srbije (VIDEO)

14:55 | 07-10-2024

Fudbal 0

Sjajna atmosfera pred mečeve u Ligi nacija

Andrija Maksimović

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je pripreme za utakmice u Ligi nacija protiv Švajcarske i Španije. Očekuje se da na nekom od tih mečeva debituje supertalentovani vezista Crvene zvezde Andrija Maksimović.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi srdačno je dočekao "Zvezdinog Mesija" na okupljanju našeg nacionalnog tima.

- Gde si, Jamal - našalio se Piksi sa Andrijom prilikom njegovog dolaska u Staru Pazovu, te su potom razmenili nekoliko reči.

 

 

Inače, govorio je Piksi o njemu i na konferenciji za medije.

- Pratio sam derbi zbog Andrije Maksimovića. To me je zanimalo.  Radi se o velikom potencijalu, dosta zrelo deluje na terenu, vidim da ima lep nadimak, od njega zavisi. Nisam imao nikakvu dilemu da ga uvrstim na spisak bez obzira na godine, iako je dete. Ima otvoren put za fenomenalan razvoj, samo će zavisiti od treninga, rada, pristupa, ali ima sjajnu perspektivu. Da li će debitovati kao stater ili će ući, to je nebitno, ali će debitovati. Zaslužuje to na osnovu prikazanog u kratkom periodu - rekao je Stojković i dodao:

- Lep se put otvara Maksimoviću, volim tehnički dobro potkovane igrače, koji imaju maštu, ideju, što Andrija pokazuje bez obzira na godine. Dobar je primer za ostale klince koji maštaju da igraju za reprezentaciju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading