ZVANIČNO Lalatović potpisao ugovor sa Vojvodinom

15:43 | 08-10-2024

Fudbal 0

Po treći put na "Karađorđu"

Nenad Lalatović

Srpski trener Nenad Lalatović danas je zvanično potpisao ugovor sa Vojvodinom, saopštio je novosadski klub, ali bez detalja o dužini saradnje.

- Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je Nenad Lalatović danas i zvanično potpisao ugovor sa "starom damom". Posle jučerašnjeg sastanka UO na kom je doneta odluka o imenovanju Lalatovića za novog šefa stručnog štaba, on je danas i zvanično potpisao ugovor na dve godine i na klupi Vojvodine debitovaće po treći put na meču protiv Jedinstva posle oktobarske reprezentativne pauze - stoji u objavi na klupskom sajtu.

Na klupi Novosađana Lalatović je nasledio Nemanju Krtolicu, koji je privremeno bio trener, pošto je smenjen Božidar Bandović.

Lalatović je prethodno vodio Vojvodinu u sezoni 2015/2016, kao i od 2019. do 2021. Dalje se navodi da je u prošlom Lalatovićevom mandatu član UO bio Ljubomir Apro, a tad su, 2020. "lale" osvojile trofej u Kupu Srbije.

- Takođe, sadašnji sportski direktor Marko Jovanović i Nenad Lalatović imali su već jednu uspešnu saradnju, pošto su predvodili niški Radnički do istorijskog drugog mesta u Superligi Srbije.

Dodaje se i da je Lalatović trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine i da mu klub ovom prilikom želi još mnogo trijumfa i novih trofeja na klupi "stare dame".

Na sajtu Vojvodine na kraju se ističe da će se promocija novog šefa stručnog štaba Vojvodine održati u sredu, 9. oktobra u 11 časova u prostorijama Fudbalskog centra Vujadin Boškov.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading