"ŠTA SMO MI, OTPAD?" U Rusiji zgranuti nakon saopštenja pred prijateljsku utakmicu

22:10 | 08-10-2024

Fudbal 0

Takav predlog je u najmanju ruku bio uvreda za drugu stranu.

rusija srbija

 

Fudbalske reprezentacija Pakistana i Rusije trebalo je da odigraju prijateljsku utakmicu protiv selekcije Pakistana. Oni usred zabrana UEFA i FIFA nisu u situaciji da biraju atraktivne protivnike.

Međutim, iz FS Pakistana stigao je odgovor da je za oktobar neizvodljiv meč sa najjačim timom, jer najbolji igrači neće uspeti da se okupe u tom terminu, ali će moći "drugopozivci", tojest fudbaleri koji se bore za reprezentativni status.

Takav predlog je u najmanju ruku bio uvreda za drugu stranu.

Tim povodom se oglasio počasni predsednik FS Rusije Vjačeslav Kološkov i poručio da bi bila sramota da Rusija prihvati taj predlog.

- Kako to mislite nezvanični tim Pakistana? Šta smo mi, neki otpad, da skupljamo sve što nam se ponudi? Mislim da uopšte ne sme biti ni priče o odigravanju takvog meča! Ni utakmica protiv tima sastavljenog od igrača iz naše lige ne dolazi u obzir, to je još gluplje. Koliko Rusija treba da padne nisko pa da igra sa amaterima? Da li ste pri sebi? Nema potrebe uopšte su upuštati u takve pregovore, to je besmislica. Igrati protiv nekih nedosralih timova ili još gore sa ekipom koju sastave mediji je ispod svakog nivoa - jasan je Kološkov.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading