KRAJ POSLE 23 OSVOJENE TITULE Ljubomir Fejsa završio karijeru

23:05 | 09-10-2024

Fudbal 0

Srpski vezista objavio kraj karijere.

Ljubomir Fejsa

Nekadašnji fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa objavio je da je završio profesionalnu karijeru. 

Defanzivni vezista koga su crno-beli svojevremeno platili Hajduku iz Kule 1.2 miliona evra, što je tada bio najjskuplji transfer u istoriji srpskog fudbala, oglasio se na društvenim mrežama i saopštio da je okačio kopačke o klin.

- Dugo sam čekao da ovo postavim, objavim. Teško mi je i dalje da se oprostim od fubdala u igračkom smislu, ali vreme je za to iako stalno odlažem. Nije lako reći zbogom posle skoro 20 i nešto godina igračke karijere.

Zahvalio bih se klubovima u kojima sam igrao, predsednicima, trenerima uz koje sam napredovao, učio, terapeutima, doktorima, svim mojim saigračima uz koje je igranje bilo zadovoljstvo.

Završavam sa 23 titule, nije loše (smeh). Mogao sam možda još, a možda i ne, sve je ovako trebalo da bude kako je dragi Bog odlučio i ništa ja tu ne bih menjao. Ni moje povrede, ojačale su me i napravile od mene ratnika. Rad, istrajnost, disciplina i ljubav su me vodili da uvek budem najbolja verzija sebe. Hajduk, Partizan, Olimpijakos, Al Ahli i moja najvoljenija Benfika i reprezentacija Srbije će mi zauvek ostati u srcu. Olimpijada je bila posebno iskustvo. Hvala vam svima dragi saigrači, prijatelji što smo delili pobede i poraze, a najviše hvala mojoj porodici koja je uvek bila uz mene, a bilo je teških dana. Moja supruga i deca su uvek bili uz mene. Žrtva za drugog je najveći dokaz ljubavi, hvala vam za sve.

Hvala i svim navijačima koji su me podržavali sve ove godine.  Srbima, Grcima, Saudijcima, a posebno hvala Portugalcima, fudbal je uz vas imao posebnu čar. Najlepše moje fudbalske godine su bile uz vas. Hvala i onim klubovima koji su želeli da me dovedu,  ali viša sila nije dala.

Ovde je kraj jedne igračke karijere, ali i novi fudbalski početak u nekoj drugoj ulozi. Veliko hvala svima - napisao je Fejsa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading