SADA JE SVE JASNO Završena autopsija fudbalera koji je pronađen mrtav - evo šta je dovelo do tragedije

14:50 | 10-10-2024

Fudbal 0

Džordž Boldok pronađen mrtav u vili.

džordž boldok

Svet je potresla vest da je grčki reprezentativac Džordž Boldok pronađen mrtav u luksuznoj vili u Glifadi. Drama je počela onog trenutka kada je njegova supruga pokušavala da ga dobije na telefon, a kada nije uspela u toj nameri, kontaktirala je vlasnika vile. KAda je on došao, zatekao je Boldoka mrtvog.

Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt, a prema prvim informacijama Boldok je najmanje pet sati bio mrtav pre nego što su ga pronašli. Na njegovom telu nije bilo vidljivih tragova nasilja, ali za zvaničnu potvrdu čekala se autopsija. Kako pišu mediji u Grčkoj, autopsijom je isključena bilo kakva "kriminalna aktivnost" jer zaista na njegovom telu nije bilo bilo kakvih povreda i uzrok smrti je davljenje.

U tu verziju događaja sumnjali su od početka, s tim da ostaje misterija poluprazne flaše votke kraj bazena, kao i spekulacija da je neko sa njim bio na bazenu. Za to se čeka toksikološki nalaz, dok će policija pregledati i snimke nadzorne kamere.

Boldok je bio desni bek reprezentacije Grčke za koju je nastupao od 2022. godine. Ovog leta je prešao u Panatinaikos sa kojim je imao velike ambicije, ali ih nažalost neće ostvariti. Svlačionicu je delio sa srpskim fudbalerima Filipok Mladenovićem, Nemanjom Maksimovićem i Filipom Đuričićem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading