NEKOLIKO POVREĐENIH Neviđeni skandal u Barseloni: Albanci se potukli sa Rumunima na skelama legendarnog Nou Kampa (VIDEO)

11:40 | 12-10-2024

Fudbal 0

Radovi na čuvenom stadionu "Nou Kamp" odvijaju se u željenom smeru i trenutno oko 1750 njih se brine da jedan od najvećih stadiona na svetu dobije novo, moderno ruho

Nou Kamp

Renovirano zdanje bi trebalo da prima 105.000 gledalaca i svi u Barseloni čekaju dan kada će sve biti završeno kako bi novac opet mogao da se sliva u klupsku kasu u većoj meri.

Pomalo neverovatna vest popularnog lista "Marka" izvestila je o tuči preko 20 radnika sa šipkama, a sukob je čak započet na samoj konstrukciji i sve je izgledalo izuzetno opasno.

Oko 14 časova i 30 minuta u petak, kako je izvestila novinarka Ana Punsi,a potvrdila "Marka", dvadesetak radnika koji ostvaruju san Barse započela su haotičan sukob.

SVI U NAPAD, AJMO, AJDE Piksijev najjači sastav izlazi na megdan Švajcarcima

Razlozi tuče još uvek nisu poznati, ali su se potukli koja je završila borbom motkama. Usled ovog spora njih šestoro je povređeno. Ovaj list je potvrdio da niko od njih nije ozbiljan.

Svi radnici koji su učestvovali u tuči nisu ozbiljnije povređeni, a prema izveštajima u pitanju je bio sukob Albanaca i Rumuna!

Poznato je da je Rumunija redovno na strani Srbije i nije priznala nezavisnost Kosova, pa su odnosi ove dve zemlje jako često napeti...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading