DUARTE JEDVA ČEKA PETAK Radujem se "zvezdaškom danu", navijači će uživati

13:05 | 13-10-2024

Fudbal 0

Prijala nam je kratka pauza kako bismo se malo odmorili i pripremili za izazove koji nas očekuju u narednih mesec dana. Ipak svesni smo da nam je svaki trening značajan, te koristimo reprezentativni ciklus da unapredimo određene segmente igre i da se maksimalno spremim, rekao je fudbaler Crvene zvezde Bruno Duarte

Bruno Duarte

- Takmičenje u prvenstvu nastavljamo već u petak, a očekuje nas meč protiv ekipe Radničkog iz Niša koja se nalazi u gornjem delu tabele. Pred nama je zahtevna utakmica, ali smo spremni da pružimo kvalitetnu partiju, kako bismo osvojili tri važna boda i nastavili pobednički niz u domaćem prvenstvu - istakao je Duarte za klupski sajt.

Navijači Zvezde koji dođu na meč protiv Radničkog mogu da kupe kartu za Barselonu

Golgeter crveno-belih dodao je da je uveren u veliku posetu zvezdaša na meču protiv Radničkog.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Navijači se uvek užele klupskog fudbala tokom reprezentativnog ciklusa, ali se i mi igrači uželimo utakmica koje igramo pred njima. Siguran sam da će doći da nas podrže u velikom broju, kao što su to činili od početka sezone. Otkad sam došao u klub, oduševljen sam navijačima, ovakva ljubav prema klubu se retko viđa. Uz to znam da i košarkaši igraju u petak protiv Barselone, pa će svi posle naše utakmice moći da bodre i Zvezdine košarkaše. Petak je dan za sve zvezdaše, siguran sam da će uživati. Verujem da će u velikom broju doći na stadion, iako je radni dan. Očekujemo ih na Marakani i radujemo se što ćemo ih ponovo videti na tribinama - zaključio je Duarte. 

Svi navijači koji dođu na utakmicu protiv Radničkog iz Niša imaće priliku da posle meča obezbede pojedinačne ulaznice za duel u Ligi šampiona protiv Barselone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading