PREUZIMAMO ODGOVORNOST Oglasio se FSS zbog lošeg terena u Leskovcu

13:25 | 13-10-2024

Fudbal 0

Dan posle meča u Leskovcu i velike pobede protiv Švajcarske, oglasio se Branko Radujko, generalni sekretar FSS

fss

Radujko je čestitao "Orlovima", ali i prokomentarisao lošije stanje terena "Dubočica" u Leskovcu.

Evo šta je sve rekao generalni sekretar FSS:

- Čestitam igračima i stručnom štabu reprezentacije Srbije na izuzetnoj borbi i zasluženoj pobedi nad Švajcarskom, koju smo svi dugo iščekivali. Takođe, želim da se zahvalim našim navijačima, medijima, bivšim reprezentativcima, kao i državnom rukovodstvu i svima koji su nesebično pružili podršku našoj reprezentaciji sinoć u Leskovcu.

SADA JE ZVANIČNO Fudbalski savez Srbije objavio ko je zamena za Šurbatovića na mestu generalnog sekretara

Činjenica je da je utisak posle tako velike pobede donekle pokvarilo loše stanje terena, za koje Fudbalski savez Srbije preuzima odgovornost.

Reč je o posledici neadekvatnog održavanja u prethodnom periodu, a propusti koje smo zatekli, poput ovog sa terenom u Leskovcu, su jasan pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti. Nije država gradila stadione i terene da bi ih neko neodgovorno koristio. Oni su vrednost za buduća vremena i tako ćemo se prema njima odnositi.

Uveren sam da ćemo to veoma brzo da promenimo, i da uspostavimo najviše standarde u svim segmentima, uključujući i stanje fudbalskih terena. To je i naša obaveza koju ćemo da preuzmemo sa punom ozbiljnošću, vrednim radom i konkretnim rezultatima.

U skladu sa tim, za utakmicu protiv Danske, u novembru, teren na stadionu Dubočica u Leskovcu biće u znatno boljem stanju. To će pokazati da u FSS menjamo stvari na bolje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading