KAKAV ŠOK ZA LUKU MODRIĆA Real Madrid radi čuvenom Hrvatu iza leđa - evo o čemu je reč

09:50 | 14-10-2024

Fudbal 0

Kapiten Hrvatske ovo nije mogao ni da zamisli.

modric

Real Madrid je pronašao zamenu za Luku Modrića i to radi u tajnosti, prenosi španski "As".

Prema njihovim navodima, Florijan Virc je glavna meta Kraljevskog kluba. Florentino Perez i ostali čelnici vide nemačku zvezdu kao idealnu zamenu za legendarnog Hrvata. Iako je posao daleko od realizacije, Virc je označen kao prioritet svih ljudi u klubu.

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena je na radaru Madriđana još od trenutka kada je debitovao u Bundesligi sa samo17 godina i 15 dana, a Real smatra da je sada idealan trenutak da on pređe na "Santijago Bernabeu".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Modus operandi Florentina Péreza u velikim operacijama dobro je poznat, a potpisivanje Virca kuva se polako, na prstima i pokušavajući ne napraviti pogrešne korake. Hoze Anhel Sančez i Dđuni Kalafat ponašaju se s istom tajnovitošću i hermetizmom kao i uvek, što je uobičajeno kod Reala, a i igrač i njegov otac i agent, Hans-Hoakim, dobro su svesni raspoloženja Belih, ali trenutna situacija savetuje razboritost i olovne noge - piše "As".

Vircu ugovor sa šampionom Nemačke ističe 2027. godine i prema navodima generalnog menadžera Bajera, cena za mladog vezisu iznosi oko 150 miliona evra.

Napominje se da ovom poslu ide u prilog to da je Ćabi Alonso projektovan kao zamena za Karla Anćelotija na klupi Real Madrida.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Marakana
Fudbal

"Crveno-bela krv" 31. put na Marakani

10:45

14 oktobar, 2024

Fudbal

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će 17. i 18. oktobra u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi - "Crveno-bela krv".

Komentari(0)

Loading