VELIKA DRAMA Reprezentacija zaglavljena na aerodromu 15 sati bez hrane - igrači zovu vladu i traže spas

12:01 | 14-10-2024

Fudbal 0

Igrači strahuju za svoju bezbednost.

fudbalska lopta

Fudbalska reprezentacija Nigerije proživljava pravu vladu u Libiji. Tim je otputovao u ovu zemlju na utakmicu kvalifikacija za Afrički kup nacija, ali prema pisanju Daily Posta, "Super orlovi" su već 15 sati zaglavljeni na aerodromu.

Unajmljeni avion ValueJeta bio je na čudan i opasan način preusmeren na mali aerodrom udaljen od Bengazija baš u trenutku kada je pilot završavao prilaz aerodromu Bengazi u nedelju uveče, navodi nigerijski list. Nadalje, Libijski fudbalskii savez nije poslao nikakav tim za prijem ili čak vozila da odvezu igrače od aerodroma do njihovog hotela, koji je navodno udaljen 3 sata u Bengaziju, prema Nigerijskom fudbalskom savezu (NFF).

NFF je organizirao odvojena vozila za igrače, ali plan je poremećen preusmeravanjem aviona. U međuvremenu, igrači su odlučili da neće igrati utakmicu jer NFF-a planira vratiti ekipu avionom kući.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Marakana
Fudbal

"Crveno-bela krv" 31. put na Marakani

10:45

14 oktobar, 2024

Fudbal

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će 17. i 18. oktobra u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi - "Crveno-bela krv".

Komentari(0)

Loading