VLAHOVIĆ NE BOJKOTUJE PIKSIJA Legendarni stručnjak progovorio o porodičnim problemima srpskog reprezentativca

18:25 | 14-10-2024

Fudbal 0

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Švajcarsku sa 2:0, uprkos tome što nije nastupilo nekoliko ključnih igrača, uključujući i najskupljeg srpskog fudbalera, Dušana Vlahovića

Dragan Okuka

Ovo je drugi put zaredom da Vlahović nije bio u sastavu, a selektor Dragan Stojković Piksi je naveo da su razlozi odsustva porodične prirode, negirajući bilo kakve glasine o bojkotu.

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore, Dragan Okuka, pojasnio je situaciju za K1 televiziju:

- Vlahović ima porodičnih problema, koje ja poznajem, ali nećemo ulaziti u njegovu privatnost. To nema nikakve veze sa Piksijem, kao što se spekulisalo.

"ORLOVI" GA DEMOLIRALI Isplivala fotka iz svlačionice, provokator Džaka slomljen i uništen (FOTO)

Okuka je izrazio uverenje da će Vlahović, kao i Sergej Milinković Savić, biti deo reprezentacije već u novembru. Posebno je pohvalio povratak timskog duha u ekipu, što pripisuje Piksijevom radu, koji koristi Ligu nacija da podmladi tim i pripremi ekipu za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

- On ovu Ligu nacija koristi da 'podmladi' reprezentaciju, omogućavajući dolazak nekih novih klinaca da igraju i da pripreme tim i igru za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo kako bismo uspeli da odemo na prestižno takmičenje. Zaboravili smo na Kostu Nedeljkovića, Strahinju Erakovića i Nikolu Čumića. Piksi to radi, a ovaj rezultat mu omogućava da do kraja sprovede svoje planove i proširi krug igrača. Tu je i mali Andrija Maksimović koji je skrenuo pažnju na sebe; izuzetan je talenat. Piksi mu je dao šansu, on samo može da napreduje i napredovaće - naglasio je Okuka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading