OVO SE ČEKALO, PREKINUT ZID ĆUTNJE Tadić konačno otkrio PRAVU ISTINU

13:10 | 16-10-2024

Fudbal 0

Bivši kapiten Srbije rešio da otvori dušu.

epa

Nema ga tako često u medijima, ali kada progovori uvek Dušan Tadić nešto novo otkrije iz karijere. Tako je bilo i ovog puta.

Prekinuo je bivši kapiten Srbije i otkrio pravu istinu zašto je napustio Ajaks iako je imao ponudu da ostane i postane trener u klubu.

- Bio sam vrlo zahvalan na takvoj ponudi, jer je to bio znak poštovanja, a sa mogućnostima saradnje na duge staze. Mogao sam da ostanem da igram još dve-tri godine, a da onda dobijem posao trenera Ajaksovog mladog tima ili da budem pomoćnik u prvom timu. Za mene ne bi bilo ništa lepše nego da se vratim u klub u kojem sam igrao i da postanem trener. Ipak, osećam se još spremnim i sposobnim da igram koju godinu, pre nego što promenim posao.

Istakao je Tadić da mu je velika čast što ga trenira Žoze Murinjo.

- Imamo sreću što radimo sa jednim od najboljih trenera na svetu. On nam daje energiju i pokreće naš entuzijazam. Zaista je zadovoljstvo sarađivati s nekim kao što je Murinjo. Svi smo posvećeni ostvarenju uspeha sa Fenerom i verujem da ćemo ove sezone doći do trofeja. Glavni cilj je titula prvaka Turske - otkrio je iskusni plejmejker.

Tadić sa Fenerbahčeom ima aktivan ugovor do kraja ove sezone, pa se postavlja pitanje da li će nastaviti da "tera loptu" ili će kopačke zameniti trenerskim cipelama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading