UŽAS U KRAGUJEVCU Navijači Radničkog napali decu zbog duksa "delije"

21:21 | 17-10-2024

Fudbal 0

Šestorica učenika iz tri crnogorske škole sa primorja, napadnuta su na ekskurziji u Kragujevcu i to od strane navijača Radničkog.

FK Crvena zvezda

Kako prenose crnogorski mediji, dečaci su se našli na meti huligana jer su nosili dukserice sa natpisom "delije". Navodno, oko 15 pristalica "crvenih đavola" kako je nadimak navijačima Radničkog, napali su osnovce iz tri crnogorske škole, ali su na sreću deca prošla bez težih povreda. 

Direktorka Osnovne škole "Ivo Visin" iz Prčanja, Petra Ćetković, bila očevidac nemilog događaja Kragujvca.

- Naša deca su napadnuta od strane navijača "Crveni đavoli", koji su toliko agresivno nasrnuli, bilo je strašno. Bila sam tu, sa decom, srećom prošlo je bez težih povreda - rekla je direktorka Ćetković za Radio televiziju Crne Gore.

Kako je pojasnila, huligane Radničkog je iziritiralo to što su deca nosila dukserice sa natpisom "delije” što očito nije bilo po volji pristalica iz Kragujevca.

- Tu gde vide obeležje Crvene zvezde ili Partizana oni to na agresivan način suzbijaju. Naša deca nisu dobila ozbiljne povrede, ali su ih naterali da skinu dukserice i udarili su jednog dečaka. Ponosna sam na to što su naša deca dobro reagovala, što nisu pravili probleme, nisu se svađali - ispričala je Ćetković.

Pored učenika iz pomenute škole, bila su još deca iz OŠ "Branko Brinić" iz Radovića i Osnovne škole "Nikola Đurković" iz Radanovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading