KREĆE OZBILJNA FUDBALSKA VRTEŠKA Vlahović ide iz Juventusa, pojavi se nikad jači dokaz

11:29 | 18-10-2024

Fudbal 0

Vreme promena u svetu fudbala...

Dušan Vlahović

Zirkze skoro ništa nije pokazao u dresu Mančester junajteda i čini se da ova saradnja neće dugo trajati. Njegov odlazak sa "Old Traforda" mogao bi da pokrene lavinu.

Kako sada stvari stoje, vrlo lako bi mogao da se vrati na Apeninsko poluostrvo. Plan Junajteda je da ga pošalje na pozajmicu, ni manje ni više nego u Juventus, koji je pokazao ozbiljno intresovanje da ga angažuje.

Čak je i sam Holanđanin insistirao da promeni sredinu, a s obzirom na to da je na deset mečeva postigao tek jedan gol u Mančesteru, čini se da će mu čelnici kluba sa Old Traforda izaži u susret. Na obostrano zadovoljstvo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naravno, u Mančesteru aktivno traže zamenu jednom od većih promašaja, a prvi pik je slovenački napadač Benjamin Šeško. Njegova klauzula prema nekim informacijama iznosi 65 miliona evra, što ne bi trebalo da predstavlja veliki problem za Junajted.

Sa druge strane, Juventus se sprema da proda srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, čiji mandat u Torinu se očigledno bliži kraju. Na koju stranu će otići Vlahović ostaje da se vidi, a upravo bi on mogao u Premijer ligu. Odavno postoji, a sada je obnovljeno, interesovanje Arsenala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading