Uživo CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ Katai zapečatio sudbinu redovne mušterije, 5:0

17:23 | 18-10-2024

Fudbal 0

Pratite uz sport. Alo uživo meč sa Marakane.

FK Crvena zvezda

Prava je poslastica današnji dan za one kojima je crveno-bela boja u srcu. Najpre će fudbaleri Crvene zvezde od 16 časova ugostiti Radnički Niš, a potom će i košarkaši na megdan Barseloni.

Crvena zvezda - Radnički Niš 5:0 (3:0)

Ilić 4, 33, 43, Katai 58, 60

Sudija: Marko Ivković

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Drugo poluvreme:

60. minut - Neverovatno. Opet Katai! Ubacio je Olajinka centaršut sa levog krila pravo na glavu majstora iz Srbobrana koji se izjednačio na sedmom mestu liste strelaca u istoriji Zvezde zajedno sa Darkom Pančevim!

58. minut - Najavili smo i evo ga. Katai je opet matirao omiljenu mušteriju kojoj je zapečatio sudbinu.

56. minut - Izvukao je Milojević iz igre Bruna Duartea, a ubacio Aleksandra Kataija na teren kojem su Nišlije omiljeni rival pošto im je do sada dao čak 12 pogodaka!

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

54. minut - Vrlo, vrlo dobar potez Elšnika. Snažno je šutirao Slovenac, međutim tek nekoliko santimetara pored stative.

50. minut - Napadaju gosti na startu drugog dela. Istina, bez konkretnije šanse, ali dovoljno da drže crveno-bele na oprezu. 

46. minut - Počeo je drugi deo igre i to trostrukom izmenom kod gostiju, a dvostrukom kod domaćina. Na teren su ušli Pavlović umesto Jamkama. Fraji je zamenio Đoa, dok je Stjuart mesto ustupio Ivelji. Kod Zvezde su ušli Nemanja Radonjić i Veljko Milosavljević umesto Maksimovića i Spajića.

Kraj prvog poluvremena - Definitivno je ovaj deo igre obeležio Luka Ilić. Igra zaista impresivno i nosi Zvezdu ka novoj pobedi u Superligi.

43. minut - Gooool za Zvezdu! Prava je napast za odbranu Radničkog Luka Ilić. Het-trik! Sjajna partija! Ovoga puta je pratio akciju posle loše intervencije gostiju i zakucao je iza leđa Manojlovića.

40. minut - Potpuna kontrola igre i rezultata šampiona Srbije koji igra taman koliko mu treba za aktivan rezultat.

33. minut - Gooool za Zvezdu! Ponovo Luka Ilić. Definitivno prva figura utakmice za sada. Mirno je sačekao centaršut Rodića sa levog boka i glavom kao na treningu duplirao prednost domaćina.

29. minut - Problem za Vladana Milojevića. Povredio se Jegor Prucec, pa je na teren ušao Seol koji će na poziciju desnog beka.

23. minut - Slična pozicija kao od pre sedam minuta, samo ovoga puta posle centaršuta Luke Ilića, Manojlović lako hvata loptu.

16. minut - Velika prilika za Zvezdu! Odličan centaršut Ilića posle čega je lopta pogodila stativu, međutim niko nije uspeo da je ubaci u gol Radničkog.

12. minut - Prete i gosti. Odlična povratna lopta Stujarta za Vanju Ilića čiji je udarac završio malo iznad prečke Marka Ilića.

10. minut - Šteta... Dobar napad crveno-belih. Olajinka je probio po levoj strani, dodao je do Maksimovića koji je loše primirio loptu i napravio faul.

4. minut - Gooool za Zvezdu! Ekspresno vođstvo šampiona Srbije. Sjajno je Luka Ilić povukao loptu kroz sredinu, uputio udarac i prevario Manojlovića.

1. minut - Počela je utakmica na Marakani prvim napadom za gostujuću ekipu.

15.55 - U prethodnih pet utakmica, svaki put je Zvezda izlazila kao pobednik iz meča sa gostima, pa se sličan scenario očekuje i danas, odnosno šampion Srbije je veliki favorit pred utakmicu. 

15.45 - Sa druge strane na klupi Radničkog su: Etongu, Frej, Ivelja, Nikolić, Pavlović, Petković, Tanko, Terzić, Zec i golmani Stanivuković i Stevanović.

15.35 - Na klupi Zvezde danas sede: Kanga, Milosavljević, Milson, Katai, Leković, Ndiaje, Radonjić, Seol, Silas, Šljivić i golman Guteša.

 

 

15.25 - Radnički je odlučio da meč započne u sastavu (4-2-2): Manojlović - Đo, Vojnović, Jamkam, Stojanović - Nišić, Stajić, Belaković, Ilić - Jurukov, Stjuart.

15.10 - Poznat je i sastav Crvene zvezde (4-2-3-1): Ilić - Prucev, Điga, Spajić, Rodić - Krunić, Elšnik - Maksimović, L.Ilić, Olajinka - Duarte.

15.00 - Vrlo je bitan ovo duel sa četu Vladana Milojevića koju već u utorak čeka gostovanje Monaku u Ligi šampiona. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading