"NIKADA NISAM JURIO REKORDE I NAGRADE" Katai iznenadio priznanjem koji mu je omiljeni gol u dresu Zvezde

20:43 | 18-10-2024

Fudbal 0

Prvi utisci novog rekordera Superlige.

Aleksandar Katai

Da je mogao da zamisli današnji dan, teško da bi Aleksandar Katai mogao bolje. Sa dva pogotka je postao najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije, a ujedno je stigao i Darka Pančeva na sedmom mestu večne liste strelaca Crvene zvezde.

Zato i ne čudi što je iskusni fudbaler crveno-belih blistao od sreće posle dva dostignuća vredna pažnje.

- To veoma lepo zvuči, ali nikad nisam jurio individualne rekorde i nagrade. Uvek sam želeo da budem nesebičan i da pomognem ekipi na načine na koje mogu. Naravno, nadam se da će biti još golova, ali ne po cenu igre ekipe. Zaista veliki uspeh za mene, moram da priznam da nisam očekivao da ću postići ovoliko golova, te da ću ući u istoriju Crvene zvezde, ali se desilo i iskreno se nadam da se neće na ovome završiti.

Radnički Niš mu je "omiljena mušterija" pošto je sada već na koti od 14 golova protiv tog kluba.

- Video sam pre ove utakmice da sam protiv Radničkog postigao 12 golova, te da sam protiv njih najviše puta bio strelac, a na kraju se ispostavilo i da je baš ova utakmica bila dovoljna za rekord.

Iznenadio je Katai i odgovorom na pitanje koji mu je omiljeni gol u dresu Zvezde.

- Utakmica protiv Brage, tog gola se uvek rado sećam, kada me pitaju za omiljeni gol. Ta utakmica jeste završena 1:1, ali nam je taj bod bio dovoljan za prolaz dalje - zaključio je popularni "Magiko".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading