CRVENO-BELA KRV Veliki odziv navijača, vođa Delija među prvima, Sinišu ne zaboravljaju!

19:41 | 18-10-2024

Fudbal 0

Tokom dva dana akcije prikupljena 591 jedinica.

Fk Crvena zvezda

U Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ održan je drugi dan akcije „Crveno-bela krv“. To je 31. put da se akcija održava u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, a navijači su osim na Marakani krv mogli dobrovoljno da daju i u Kosovskoj Mitrovici. Računajući obe lokacije tokom dva dana akcije je čak 591 zvezdaš donirao krv.

‍Zvezdaši su se u velikom broju odazvali i posetili Marakanu, te još jednom pokazali da imaju veliko i humano srce. Među prvima je stigao jedan od vođa "delija" Vladimir Šavija, a zanimljivo da je jedan navijač na sebi nosio zastavu sa likom legendarnog Zvezdinog fudbalera Siniše Mihajlovića.

Akcija “Crveno-bela krv”, koja je organizovana u Medija centru stadiona “Rajko Mitić” 17. i 18. oktobra po 31. put je bila izuzetno uspešna, imajući u vidu da se drugog dana odazvalo 214 zvezdaša, te je računajući oba dana prikupljena 591 jedinica krvi.

U Kosovskoj Mitrovici je 35 navijača doniralo krv, a zvezdaši su još jednom pokazali da nisu podrška samo na tribinama, već i u važnijim životnim bitkama. Najhumaniji su nagrađeni ulaznicom za utakmicu košarkaša u Evroligi protiv Barselone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading