JAVIO SE MAKSIMOVIĆEV MENADŽER Gde bi Andrija mogao da ode i koliko će Zvezda tražiti za njega?

17:26 | 20-10-2024

Fudbal 0

Zoran Stojadinović o svemu otvoreno.

Andrija Maksimović

"Vruća" je roba na evropskom fudbalskom tržištu Andrija Maksimović. Brojni veliki evropski klubovi obleću oko 17-godišnjaka, Crvene zvezde i njegovog menadžera Zorana Stojadinovića.

Rešio je poznati agent da se oglasi za "Meridian sport" i otkrije sve detalje oko transfera igrača.

- Postoji interesovanje svih tih klubova koji se spominju (Mančester siti, Borusija Dortmund, Milan...), ali od interesa do realizacije transfera je dugačak put. Oni imaju razgranatu mrežu skauta koji prate igrače širom sveta pa tako i u Srbiji. Kada se pojavi neko dete kao što je sada Maksimović, normalno je da obrate pažnju. Andriju prate već duže vreme, nije se on baš juče pojavio, već dve godine je u žiži interesovanja, ali je sada u ovih nekoliko utakmica iskočio u prvi plan. Nije još postignut dogovor ni sa jednim klubom, nema konkretnih ponuda, ali zaista postoji interesovanje sa svih strana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je nedavno rekao Zvezdan Terzić, očekuje se rekordan prihod od Maksimovića u klupskoj kasi.

- Što se tiče cene sve je na Zvezdi i Zvezdanu Terziću. On direktno pregovara oko obeštećenja ispred kluba. Po njegovim rečima ambicije su i veće od pomenutih 15.000.000 evra. Mislim da će Zvezda gledati da maksimalno iskoristi situaciju i napravi rekordan transfer kojim bi Maksimović postao jedan od najskupljih igrača koji je sa prostora bivše Jugoslavije otišao u inostranstvo.

Andrija Maksimović Marko Metlaš/Alo
 

Po ličnoj proceni Stojadinovića, on bi voleo da vidi svog pulena u Mančester sitiju.

- Ako mene pitate, po načinu igre idealan klub za Maksimovića je Mančester siti. Ali da ostane u Sitiju godinu dana i da ga Pep Gvardiola nadgleda i uključi u svoj sistem rada. Verujem da bi se kod Gvardiole vrlo brzo izborio za neko mesto u timu, jer on ima taj stil igre. Naravno, ne znači da se ne bi uklopio i u nekoj drugoj sredini. Da li bi bio veliko pojačanje sa 18 godina? To je jako teško. Imamo primer Arde Gulera koji je kao velika zvezda otišao iz Fenerbahčea u Real, pa je na klupi, ali dobija minutažu što je veoma bitno. Takva neka priča bi trebalo da se napravi sa Maksimovićem - zaključio je poznati menadžer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading