SAŠA OBRADOVIĆ ZA ALO IZ MONAKA Evo šta srpski trener očekuje od fudbalera Zvezde, najavio i dolazak košarkaša na utakmicu

08:15 | 22-10-2024

Fudbal 0

Srpski stručnjak je u razgovoru za sport.alo pred utakmicu otkrio da li će biti na stadionu "Sent Luj drugi".

Saša Obradović

 

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18.45 igraju meč trećeg kola Lige šampiona protiv Monaka u Monte Karlu. Jedan od dobro poznatih ljudi živi i radi baš u ovom gradu.

Naravno, reč je o Saši Obradoviću, legendi crveno-belih i treneru koji sa uspehom vodi košarkaše Monaka u Evroligi.

Srpski stručnjak je u razgovoru za sport.alo pred utakmicu otkrio da li će biti na stadionu "Sent Luj drugi".

- Najverovatnije ću gledati utakmicu, iako sam zaokupljen ovom sezonom. Mnogo je stvari je unutar, što se moje ekipe tiče. Nekad je dobro da čovek može da se isključi, ja taj okidač vrlo teško palim, da bih se malo gasio i radio neke druge stvari. Kao kad se priča o povređenom igraču da li će da igra ili ne, pa čujete da će znati na dan meča, e tako ću i ja na dan utakmice da odlučim da li ću da dođem, ali naravno, svim srcem sam uz Zvezdu - kaže Obradović za sport.alo.

Saša Obradović EPA-EFE/Miguel Angel Polo
 

Crveno-bele očekuje težak meč, ali veruje Obradović, kao i svi navijači šampiona Srbije.

- Treba verovati. Ja ovaj tim Monaka nisam gledao, znam da igrači idu da gledaju, ali vidimo da imaju dobre rezultate i sigurno će biti teško. Kad se igra bez previše publike, kao ovde, postoji neka prednost, ali s obzirom na jačinu ekipe verovatno će biti teško Zvezdi.

Prošli duel Monaka i Zvezde sa tribina su pratili Džordan Lojd i Majk Džejms, a veruje srpski trener da će i sada to biti slučaj.

- Majk je veliki ljubitelj fudbala. On i u Americi gleda engleski fudbal. Siguran sam da će i sada to biti slučaj i s njim i sa Džordanom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading