NASTAVLJA SE DRAMA U NOVOM PAZARU Huligani nemaju nameru da prestanu, razbili automobil poznatoj srpskoj atletičarki (FOTO)

18:45 | 21-10-2024

Fudbal 0

Fudbal je velika strast, ali kada ona preraste u divljanje i nasilje, onda su to stvari koje nemaju više veze sa sportom

FK Novi Pazar

Takve scene su pratile meč Novog Pazara i Partizana u Superligi Srbije, doduše van kapija Gradskog stadiona.

Besni su navijači kluba iz grada na Jošanici jer su ponovo kažnjeni od strane Fudbalskog saveza Srbije, pa su na kraju uspeli da izazovu incident i haos sa pripadnicima policije. U metežu koji je nastao, stradao je automobil srpske atletičarke Teodore Simović, koja se tim povodom oglasila na društvenim mrežama.

Sve je krenulo tako što su navijači Novog Pazara želeli da na silu uđu na stadion i prekinu utakmicu, ali su ih organi reda sprečili u tome. Tom prilikom je korišćena pirotehnika, letele su kamenice, od kojih je jedna očigledno završila na automobilu ove sportistkinje. 

FK Novi Pazar printscreen
 

NEVIĐENI HAOS Brutalna tuča huligana sa policijom za vreme utakmice Novog Pazara i Partizana (VIDEO)

 I to vam se zove ljubav za klub! I to vam se zove navijanje! Došli ste da lomite a ne da podržite sport i sportiste! - napisala je Teodora uz fotografiju automobila koji je oštećen.

Jasno, novi incidenti sigurno neće doprineti imidžu kluba, koji je već kažnjen zbog ponašanja njegovih pristalica na meču protiv Radničkog 1923. Zbog toga će i na narednom duelu u Novom Pazaru na kapijama tribina ostati katanci.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading