EPILOG NEZAPAMĆENOG HAOSA U PAZARU Huligani povredili šest policajaca u nemirima, brutalni snimci ispred stadiona šokirali sve (VIDEO)

19:00 | 21-10-2024

Fudbal 0

Pred početak utakmice Novog Pazara i Partizana u kojoj su slavili crno-beli sa 4:3, došlo je do sukoba navijača plavo-belih i policajaca u kome su njih šest izvukli deblji kraj

Novi Pazar

Pred početak utakmice Novog Pazara koji je poražen od Partizana rezultatom 3:2 u duelu 12. kola Superlige Srbije, došlo je do sukoba između navijača plavo-belih i policije, pri čemu je povređeno šest policajaca, izvestili su organi reda.


Pristalice kluba su policajce gađali drvenim daskama, ciglama i kamenjem, ali policija nije uzvratila na napade, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova. 

NASTAVLJA SE DRAMA U NOVOM PAZARU Huligani nemaju nameru da prestanu, razbili automobil poznatoj srpskoj atletičarki (FOTO)

Tokom incidenta, došlo je do oštećenja imovine, a stakla na mnogim automobilima parkiranim u ulici ka stadionu su polomljena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A1tv.net (@a1tvnet)



Povod za protest navijača bila je odluka Disciplinske komisije FSS da se utakmica protiv Partizana odigra bez prisustva publike (kaznili su Novi Pazar zbog loše organizacije na meču protiv Radničkog iz Kragujevca).

Pristalice Novopazaraca okupili su se oko 14:30, a sat vremena kasnije su krenuli ka stadionu.

Sukobi su izbili neposredno pre početka utakmice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading