PRVE FOTOGRAFIJE HAPŠENJA HULIGANA U NOVOM PAZARU Napravili haos posle utakmice sa Partizanom, policija ih postrojila (FOTO)

19:36 | 21-10-2024

Fudbal 0

Veliki broj huligana je uhapšen posle haosa koji su napravili navijači Novog Pazara za vreme i posle utakmice sa Partizanom

Novi Pazar

Burno prvo poluvreme viđeno je u Novom Pazaru na meču 12. kola Superlige, gde je u jednom momentu i prekinut meč, jer su van stadiona odjekivale detonacije.

Ispostavilo se da su u pitanju navijači Novog Pazara, koji su napravili incidente na ulicama oko stadiona i u jednom momentu su ušli u sukob sa policijom.

Oni su gađali kamenicama policiju, a kordon  Žandarmerije nije reagovao, kako se može videti na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas u Novom Pazaru došlo do drastičnog narušavanja javnog reda i mira i napada na policijske službenike.

Kod svih policijskih službenika trenutno radi se o lakim telesnim povredama i isti nisu zadržani u ZC Novi Pazar. Nakon potiskivanja od strane policijskih službenika IJP, navijači su se povukli i rasturili se. Svi koji su učestvovali u napadu na policiju i kršenju javnog reda i mira biće uhapšeni i predati tužilaštvu. Svi moraju da odgovaraju, jer napad na policiju je napad na državu. Policija je već otpočela hapšenja, do sada je uhapšeno deset lica.

Na lokacijama gde je došlo do napada na policijske službenike, oštećeno je za sada pet putničkih vozila", izjavio je ministar Dačić. 

U nastavku pogledajte fotografije hapšenja huligana: 

Novi Pazar Alo
 
Novi Pazar Alo
 
Novi Pazar Alo
 
Novi Pazar Alo
 

 

 

Komentari(0)

Loading