"ONAKO ISKRENO, BEZ ALIBIJA.." Vladan Milojević pred Monako otkrio koji je najveći problem koji trenutno ima

19:37 | 21-10-2024

Fudbal 0

Trener Vladan Milojević obratio se pred utakmicu i izneo svoja očekivanja ouči još jednog spektakla koji očekuje njegove momke, ovog puta na stadionu "Luj II".

Vladan Milojević

 

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 18.45 igraju meč trećeg kola Lige šampiona protiv Monaka. Biće to novi težak izazov za crveno-bele koji su u uvodne dve utakmice upisali isto toliko poraza (od Benfike i Intera).

Šampiona Srbije čeka do sada neporaženi tim, kako francuskog šampionata, tako i Lige šampiona koji želi da taj niz produži i ponovi rezultat koji je ostvario protiv Zvezde pre dve godine u Ligi Evrope (4:1).

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Trener Vladan Milojević obratio se pred utakmicu i izneo svoja očekivanja ouči još jednog spektakla koji očekuje njegove momke, ovog puta na stadionu "Luj II".

- Monako ove sezone igra jako dobar fudbal i po meni su jako blizu Pari Sen Žermena, verujem da će se i Marsej uključiti u borbu za titulu u Francuskoj. Adi Hiter je promenio DNK ekipi, igra se dinamično, sa puno trčanja, pokazaće i statistika da prave dosta šansi. Jako je to sve dobro implementirano, jasno je da su igrači sve to prihvatili. Imaju mnogo samopouzdanja. Tačno je da mi imamo dosta problema, ali mi jednostavno od početka imamo probleme. Da li nam fale igrači jer su povređeni ili moramo da menjamo formaciju... jednostavno, igraćemo, borićemo se, daćemo sve od sebe. Na kraju ćemo videti kako ćemo završiti utakmicu.

Priznao je Vladan Milojević nakon poraza od Intera da su porazi proistekli iz grešaka, a kako ih izbeći?

- Tačno je da smo pravili veliki broj grešaka i sigurno da će i protiv Monaka biti tako. Ponoviću još jednom, bilo da se to nekome svidelo ili ne, mi takve greške ne pravimo u našoj ligi jer nije takav itenzitet, to mnogo utiče. Igrati Superligu i Ligu šampiona nije ni blizu isto. Bićemo mudriji, probaćemo da smanjimo te greške... naravno da nijedan igrač nije želeo da pravi te greške. Nama se to stalno ponavlja, nadam se da neće sutra, ali opet kažem, igramo protiv jednog izuzetnog protivnika, jedna francuska ekipa sa nemačkim stilom. Grešaka će biti, svakako, ali ćemo se potruditi da ih smanjimo na minimum u svakom slučaju i dodao:

- Spremali smo se, imamo plan utakmice. Ono što mnogo otežava jeste da gro reprezentativaca nije bio sa nama, vraćaju se. Ono što smo planirali da radimo, ne možemo. Videćemo kako će to izgledati. Moramo da smanjimo te individualne i kolektivne greške, da iskoristimo i njihove mane.

Pričao je trener Zvezde i o tome da reprezentativne pauze prave ozbiljne probleme ekipi. 

- Glazer se povredio i sigurno neće biti sa nama, Drkušić takođe, nažalost, oni su se povredili sa svojim reprezentacijama, mi na to ne možemo da utičemo. Probali smo da izlečimo Glazera, ali nismo uspeli. Ono što je ovde interesantno jeste da povedemo priču o mnogo utakmica za reprezentaciju, pričamo ovde i o Ligi nacija. Igrači ne mogu da izdrže taj ritam, dolazi do povreda. Mi nismo ekipa koja ima komociju da održi kvalitet kada joj se dva igrača povrede. Onako iskreno, bez ikakvog alibija, bez Glazera, Ivanića, Ivanića, Mimovića... mi moramo da pravimo nešto novo, a za tako nešto treba vreme. Žao mi je što mi se igrači vraćaju sa reprezentativnih utakmica, pa ih mi lečimo, odmaramo... To više nisu prijateljske utakmice, to je ozbiljno takmičenje koje daje benefite. Svi gledaju svoje interese, ali šta da radimo. Koga nema, bez njega se mora. Imam poverenje u sve igrače, ali je izuzetno teško.

Za kraj, Milojević je na pitanje o tome da li je vreme za prve bodove pred težak meč protiv Barselone, kratko odgovorio...

- Mi smo u ovom žrebanju dobili izuzetno atraktivne protivnike, svi oni su lideri u svojim zemljama. Svi dolaze iz Liga petica, najjačih prvenstava osim Benfike i PSV-a. Razumem ja mišljenja i navijača. Za mene je svaka naredna utakmica najbitnija. Za mene je bio cilj da dođemo ovde, da se borimo, da se dobro pripremimo i odigramo dobru utakmicu protiv Monaka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading