MI KAO DRŽAVA DAJEMO OGROMAN NOVAC ZVEZDI I PARTIZANU Predsednik Vučić o dolasku Ljajića u Humsku, meču Monako - Zvezda u Ligi šampiona, "večitima" u Evroligi...

22:40 | 21-10-2024

Fudbal 0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na RTS-u, gde je pričao o mnogim aktuelnim temama, a u jednom momentu se prebacio i na sportski teren

ata

On je prokomentarisao najaktuelniju situaciju u Partizanu, gde je na čelo kluba došao Rasim Ljajić, kome će prvi saradnici biti Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Vučić im je poželeo sreću i otkrio da je pre tri dana država dala novac Partizanu da može da reguliše evropsku licencu. Takođe je otkrio da je plaćeno i po milion i po evra večitima u košarci.

SMENA VLASTI U HUMSKOJ Rasim Ljajić i zvanično na čelu Partizana: Da bi bilo bolje, mora da bude teže

- Partizanu smo dali pare pre tri dana da opet ide u Evropu. Ljaljiću i Mijatoviću i Lazoviću i svima njima želim sreću. Košarkaškim klubovima i Zvezdi i Partizanu dali smo po milion i po evra pre neki dan. Nikome u Evropi ne daje država toliko. Mi kao država dajemo ogroman novac jer je to fantastična promocija Beograda i navijači Partizana i Zvezde prave fantastičnu atmosferu. Nadam se manje para za fudbal u budućnosti, a oni će tražiti više. Rekao sam istinu koja se nikome ne dopada. Možemo da budemo zadovoljni jedino košarkaškom reprezentascijom Srbije, imamo dobru Zvezdu i Partizan u košarci. Monako Zvezda sutra, prognoza 2:2 - rekao je Vučić. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je Crvenoj Zvezdi sreću u sutrašnjoj utakmici protiv Monaka, a prognozirao je da će rezultat biti 2:2. 

- Ali nije to baš iskreno prognoza, ali ako ste rekli hrabro, onda neka ostane 2-2 - rekao je Vučić u emisiji na RTS. 

- Što se tiče reprezentacije, oni imaju važne utakmice 15. i 18. novembra u Švajcarskoj, u Cirihu i u Leskovcu opet, samo će sad teren biti idealan, rekao je Vučić. 

- Želim im svoju sreću, koliko ja razumem, i Dušan Vlahović se odazvao pozivu ili će se odazvati pozivu i Ivan Ilić, i Gudelj, i Mladenović, svi naši igrači koji nisu bili, tako da ćemo kompletni da igramo - rekao je Vučić.

Rekao je i da je srećan što će Svetislav Pešić ostati selektor košarkaške reprezentacije.

- Ono jedino gde stvarno možemo da budemo zadovoljni, to je košarkaška reprezentacija Srbije, koja je zaslužila zlatnu medalju na olimpijskim igrama. Ne bronzanu, nego zlatnu. I to iskreno mislim ne kao navijač. Pošto su nam ukrali zlatnu medalju, ponosni smo na naše momke. Imamo dobru Zvezdu i Partizanu u košarci. Fudbal da popravimo. Nadam se da Zvezda može još da napreduje u fudbalu, da Partizan može sve da promeni i da se obnovi - rekao je Vučić.

On je rekao i da misli da će do januara da završi fakultet za košarkaškog trenera i da će onda imati više vremena tokom letnjih meseci da nešto nauči decu od 10 do 12 godina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading