JAKE REČI Mijatović: Partizanu ne treba Gvardiola, nego...

12:35 | 22-10-2024

Fudbal 0

Predra Mijatović se vratio u Partizan..

FK Partizan

- Iskreno, ja još ne znam kako sam ovde danas. Postaje mi jasnije i jasnije. Mi smo se poznavali, nismo pričali o ovoj situaciji, dva puta smo pričali i u zadnjem minutu smo doneli tu odluku. Ja sam izašao i rekao sebi da li je moguće da ću biti tu. A onda sam rekao Rasimu i svaka čast kako me slomio i ubedio. Ali iznutra me zove nešto - partizanovac, ja dobijam informacije, pozvan sam od strane vas mnogih, mnogo je nezahvalno sa strane davati komentare, uvek sam bio blag, optimista, iako je teško biti takav i da možda grešim. Ali sada kada imam informacije i kada me je Rasim nagovorio kako me je nagovorio, možda jednom i kažemo kako je bilo u srećnija vremena.

Nastavio je u istom ritmu.

- Koristim ovo pitanje da još jednom dam apel da su se navijači vratili. Ne samo da su se vratili, već i da navijaju kao nikad do sada. Da otac odvede sina i da vrišti i navija kao nikad. To je jedini recept da i mi bolje radimo, kako Rasim u poslovnom, tako Danko i ja u sportskom. Sportski deo je najgledaniji. Ljudi gledaju utakmicu i to je slika nas u klubu - rekao je Mijatović.

On se osvrnuo i na trenera Miloševića.

- Koristim ovo pitanje da pošaljem poruku, a razgovarali smo i Danko i ja sa Savom, koji ima apsolutnu podršku. I da nije on trener, ja bih ga doveo u ovakvoj situaciji, jer nam sada ne treba Gvardiola, već Savo Milošević. Ne treba nam generalni direktor, nego Danko, koji zna svoju kuću. Poruka i igračima sa kojima ćemo pričati, koje ćemo i upoznati, mi možemo oprostiti promašenu šansu, promašen gol, penal, ali šta ne možemo, to je profesionalizam, zalaganje, žrtvovanje i davanje svega što možeš. Ako je rival bolji, šta ćeš. Neprofesionalizam, nonšalantnost, to nećemo praštati - zaključio je Mijatović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading