ALO TIKET DANA Derbi kola Lige šampiona igra se u Madridu, Partizan protiv Virtusa za nastavak trijumfalnog niza

15:25 | 22-10-2024

Fudbal 0

Vreme je za novo kolo Lige šampiona!

Real

Kao i svake nedelje, i ovaj put smo tu za vas da vam damo predloge koje utakmice možete da odigrate prilikom sastavljanja tiketa. 

Očekuje nas novo kolo Lige šampiona, tu je naravno i Evroliga, a ovo su neke od utakmica koje smo izdvojili za vas. Naravno, najbolje kvote možete pronaći u Soccer kladionici. 

REAL MADIRD - BORUSIJA DORTMUND (utorak, 21.00) 

Utorak nam donosi novih devet mečeva Lige šampiona, a svakako da se derbi dana igra na “Santjago Bernabeu” gde će snage odmeriti Real Madrid i Borusija Dortmund. Biće ovo i repriza finala prošlosezonskog izdanja Lige šampiona, u kom je španski predstavnik slavio sa 2:0, pa je ovo najbolja moguća prilika za Milionere da se osvete kraljevskom klubu za taj poraz. Ali, neće biti nimalo lako. 

Predlog: GG Kvota: 1.60 

PARTIZAN - VIRTUS (sreda, 20.30) 

Košarkaši Partizana se nalaze u dobrom ritmu u Evroligi. Posle uvodna dva poraza od Baskonije i Real Madrida u Španiji, vezali su na domaćem parketu pobede protiv Bajerna i "na gostovanju" protiv Makabija u hali "Aleksandar Nikolić". Meč protiv Virtusa iz Bolonje je prava prilika da crno-beli nastave sa serijom trijumfa, s obzirom da ekipa Luke Bankija nije dobro otvorila sezonu i imaju četiri poraza. 

Predlog: 1 Kvota: 1.30 

MILANO - ANADOLU EFES (četvrtak, 20.30) 

Još jedno uzbudljivo kolo Evrolige. Biće napeto i u Milanu gde ekipa Etorea Mesine igra protiv Efesa, pa je sigurno da im neće biti nimalo lako. Turci imaju skor 2:2, dok je italijanska ekipa na skoru 1:3. 

Predlog: 2 Kvota: 2.05

Komentari(0)

Loading