"NAŠA VRHUNSKA UTAKMICA" Milijaš blistao od zadovoljstva posle Monaka

20:40 | 22-10-2024

Fudbal 0

Prvi utisci trenera omladinaca Zvezde posle remija sa Monakom.

FK Crvena zvezda

Probili su led i omladinci Crvene zvezde. Uspeli su na gostovanju Monaku da uzmu prvi bod u ovoj sezoni Lige šampiona (1:1) posle čega je bio zadovoljan trener Nenad Milijaš.

Raduje nekadašnjeg vezistu što ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu.

- Čestitam svim igračima na odigranoj utakmici, dali su sve od sebe, te sad idemo zadovoljni kući. Imali smo nekoliko prilika na kraju gde smo mogli da damo gol, ali smo isto tako mogli i da primimo. Bolji smo iz utakmice u utakmicu, uzimajući u obzir da smo dosta mlađi od drugih ekipa u Ligi šampiona, sve u svemu, mislim da smo odigrali jednu vrhunsku utakmicu. Ovo je velika škola, koja zaista mnogo znači našim igračima za dalji rast i razvoj njihovih karijera. Lepo je igrati u ovakvim uslovima, protiv jakog protivnika, nemate priliku svaki dan za tako nešto, ali svaka čast igračima na pruženoj igri.

Fantastičan meč je odigrao 15-godišnji Sava Radanović koji je inače bio strelac jedinog gola za Zvezdu.

- Savo Radanović je dobio priliku, usled poziva našeg golmana iz prethodnih utakmica (Vuk Draškić) na meč seniora, što je ogroman uspeh za Crvenu zvezdu kao klub. Savo je iskoristio priliku, te je ovu utakmicu branio zaista perfektno. Nije lako u tim godinama igrati na ovom nivou, ali na njemu je da na tome uči, i Savo je danas pružio ono što smo od njega i očekivali. Pomagao je puno defanzivnoj liniji, a i oni su njemu, te smo na ovom meču zaista bili pravi tim. Uvek će se istaći neki pojedinac, ali mi smo pre svega danas bili kvalitetna grupa - zaključio je Milijaš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading