HRVATI ISPRED NAS Sunovrat, naš fudbal se survao, dugo nije bilo ovako loše (FOTO)

13:15 | 23-10-2024

Fudbal 0

Ovome se niko nije nadao...

Partizan - Zvezda

Pad se nastavlja...

Nema i dalje bodova za Srbiju na UEFA listi. Crvena zvezda je zaradila sedam bodova kada se plasirala u Ligu šampiona, ali od tada nema novog doprinosa.

Redom su iz Evrope ispadali Vojvodina, Radnički Kragujevac i Partizan, a TSC se našao u Ligi konferencija i takođe je bez bodova. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dok čekamo da dva preostala predstavnika Srbije zarade neke bodove za nacionalni koeficijent, redom nas sustižu i prestižu ostali.

Koliko god osvoje bodova deliće se sa pet, što je veliki problem. Za sada smo tek na 36. mestu UEFA liste za ovu sezonu sa 1.900 bodova, a u kakvom smo društvu govori i to što su iza nas Izrael, Estonija, Moldavija, Gibraltar, Vels, Finska, Farska Ostrva... Ko je ispred? Bosna i Hercegovina, Azerbejdžan, Island, Kazahstan, Crna Gora...

Što se tiče liste za narednu sezonu pali smo na 20. mesto. Srbija ima 23.675 bodova, a ispred nas je Hrvatska sa 25.025 poena.

Iako Hrvati imaju samo Dinamo u Evropi teško je da ćemo ih ovim tempom prestići. Poljaci, Škoti i Grci su već daleko, a Danci na 15. mestu sa 29.575 bodova su nedostižni- Ono što treba da nas brine su oi ispod nas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading