ODMAH PROMENE U HUMSKOJ Mijatović uzeo stvar u svoje ruke - doneo dve važne odluke

16:57 | 24-10-2024

Fudbal 0

Ne želi da čeka

Predrag Mijatović

Partizan je prethodnih dana doživeo ogromne promene. Na čelo privremenog organa fudbalskog kluba došao je Rasim Ljajić i sa sobom doveo još dve važne figure - Predraga Mijatovića i Danka Lazovća. Poznato je da je situacija u klubu izuzetno loša, pa su promene već najavljene i polako se primenjuju.

Po dolasku u bivši klub Mijatović je zatekao situaciju koja ga nije ni najmanje oduševila, pa je prema tome predložio minimalne promene koje su odmah prihvaćene prenosi "Mozzart Sport". Prva na listi bila je zabrana pušenja u kancelarijama.

U želji da prostor za rad izgleda kako bi trebalo - poslovno i pristojno, a ne kao kafana Mijatović je predložio zabranu, a ostali je prihvatili. Na ovo se nadovezuje i sledeća ideja - kodeks oblačenja.

Kako su čelnici kluba ljudi koji predstavljaju Partizan van terena, biće neophodno da uvek budu pristojno obučeni. Cilj je da funkcioneri u Centralnoj loži na Zapadnoj tribini, ali i svi oni koji su na ostalim mestima rezervisanim za sponzore, goste i prijatelje kluba dođu u odelima i na taj način odaju poštovanje i klubu i igračima, ali i funkciji koju obavljaju.

Dva predloga, možda deluju beznačajno, ali oni predstavljaju samo početak... Cilj je uvesti red u Humskoj i pojačati kontrolu.

Mijatović je, između ostalog, predložio i da omladinska selekcija Partizana dobije novu opremu. Mlađi igrači imaju dresove starog sponzora  - Najkija i u njima igraju utakmice, pa je Mijatović predložio da se od Pume što pre zatraži kontigent crno-bele opreme za omladince. Na taj način bi i seniori i podmladak Partizana igrali u istim dresovima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading