NIJE DOBRO Zvezda poslednja u Ligi šampiona? Sve je izračunato, ovo su šanse

10:23 | 25-10-2024

Fudbal 0

Ne blista Crvena zvezda u Ligi šampiona...

FK Crvena zvezda

Kako tvrdi specijalizovani "Football Meets Data", sve su veće šanse da Crvena zvezda završi takmičenje na poslednjem mestu!

Za sada su crveno-beli treći tim na toj listi, a statistika kaže da imaju 15 odsto šanse da nakon osam odigranih kola u novom formatu Lige šampiona zauzmu 36. poziciju na tabeli.

Ispred Zvezde su Slovan iz Bratislave kojem se daje čak 30 odsto šansi, odnosno RB Salcburg koji ima 25 odsto šansi da bude najslabiji tim u premijernoj sezoni novog formata Lige šampiona. Posle Crvene zvezde su "favoriti" Šturm sa 13, odnosno Jang bojs sa 11 procenata, dok svi ostali timovi ukupno imaju šest odsto šansi da završe sezonu na samom dnu.

 

 

Da bi izbegla poslednje mesto na tabeli, Crvenoj zvezdi su potrebni bodovi u narednih pet utakmica. Prva prilika biće gostovanje Barselone u Beogradu 6. novembra, a zatim i dolazak Štutgarta u glavni grad Srbije 27. novembra. Sledi gostovanje Milanu 11. decembra, domaći meč protiv PSV Ajndhovena 21. januara i na kraju gostovanje u Bernu - protiv Jang bojsa će Zvezda imati najveće šanse za pobedu, na meču koji se igra 29. januara, u poslednjem kolu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading