SPREMA SE SPEKTAKL U HUMSKOJ Ogromno interesovanje za utakmicu Partizana (FOTO)

18:10 | 25-10-2024

Fudbal 0

Očekuje se veliki broj navijača

ata

Fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički u okviru 13. kola Superlige Srbije. Ovo će biti prvi meč crno-belih pod vođstvom nove uprave na čelu sa Rasimom Ljajićem, Predragom Mijatovićem i Dankom Lazovićem.

Zbog promen ana rukovodećim pozicijama očekuje se velika poseta na stadionu u Humskoj. "Grobari" su najavaili da će se od ove utakmice vratiti na južnu tribinu, koja će za razliku od prethodnih utakmica u ovoj i prošloj sezoni sada biti ispunjena najvatrenijim pristalicama crno-belih. 

I na ostalim tribinama se očekuje veliki broj navijača, a to svedoči i fotografija koja je objavljena na Partizanovoj društvenoj mreži "X", gde se na jednom prodajnom mestu stvorila neverovatna gužva koja govori o tome koliko je interesovanje vlada za ovaj meč. 

 

 

Crno-beli će tako posle dužeg vremena imati veliku podršku navijača na svom stadionu. U dogovru sa KK Partizan, svako ko ode na meč Partizana i Čukaričkog će sa tom kartom moći da uđe na nivo 400 Beogradske arene na utakmicu protiv Krke koja je na programu istog dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading