U PARIZU ČUPAJU KOSU SA GLAVE Mbape dobio bivši klub na sudu, bogati Arapi mu isplaćuju NESTVARAN novac

21:36 | 25-10-2024

Fudbal 0

Pravda je na strani fudbalera Real Madrida.

Kilijan Mbape

Na kraju je to ružan razvod Pari Sen Žermena i Kilijana Mbapea od kojeg će fudbaler Real Madrida debelo profitirati.

To "debelo" je tačno 55 miliona evra?! Toliko je šampion Francuske dužan da isplati jednom od najboljih fudbalera sveta koji je dobio slučaj na sudu protiv bivšeg kluba.

Naime, Mbape je tužio PSŽ zbog neisplaćenih plata za april, maj i jun, kao i deo bonusa za lojalnost od 80 miliona evra, obećanog za potpis kod produženja ugovora.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Iz PSŽ-a su tvrdili da im je sam igrač obećao da neće napustiti klub (kao slobodan igrač je to i uradio) te da osnovu toga nema pravo na pomenutu svotu novca.

Sa druge strane je tim slavnog fudbalera tvrdio da usmeno obećanje nikada nije ni postojalo, a kako "sveci" ništa nemaju na papiru, odluka je bila laka za doneti.

- Pari Sen Žermen mora da plati zaostale zarade koje igrač potražuje. Na ovu odluku više nije moguće uložiti žalbu, ali slučaj ponovo može biti pokrenut pred Fudbalskim savezom Francuske - rekli su iz Žalbene komisije Asošijeted presu.

Dakle, sva je prilika da će Mbapeov bankovni račun biti bogatiji za nestvarnu sumu novca. Kao da i onako već nije prepun...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading