SVE SPREMNO ZA CRNO-BELI DAN "Grobari" posle 517 dana u Humskoj, šou se posle seli u Arenu

09:52 | 26-10-2024

Fudbal 0

Euforija među navijačima Partizana.

Navijači Partizana

Došao je i taj dan. Dan za crno-belo, odnosno za navijače Partizana da konačno zablistaju kako umeju. Najpre na fudbalu, a potom i na košarci.

Posle tačno 517 dana ili 17 meseci će fudbaleri crno-belih imati podršku "grobara" u Humskoj na duelu sa Čukaričkim (15.55).

Odlaskom stare uprave i dolaskom nove na čelu sa Rasimom Ljajićem su ispunjeni svi uslovi da se najvatrenije pristalice Partizana vrate na stadion JNA.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako se može čuti, očekuje se da oko 20.000 navijača ispuni drugi najveći srpski stadion što je izuzetan uspeh shodno situaciju u klubu i krizi kakva drma posrnulog giganta.

Posle fudbala, navijači će se preseliti u beogarsku Arenu gde će košarkaši Partizan odigrati protiv Krke meč šestog kola ABA lige (19.00).

Ono što je bitno je da svi navijači koji kupe ulaznicu za meč sa Čukaričkim, moći će besplatno sa nivoa 400 da prate meč košarkaša crno-belih.

Eto dodatnog motiva "grobarima" da ispune tribine stadiona i hale i daju dodatan vetar u leđa fudbalerima i košarkašima u važnim bitkama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading