OVO ĆE SVE ZANIMATI Mijatović otkrio detalje razgovora sa Terzićem

13:03 | 26-10-2024

Fudbal 0

Čelnici Partizana i Zvezde se sastali na poslovnom ručku

Predrag Mijatović

Legendarni fudbaler Partizana Predrag Mijatović vratio se u klub kao deo nove uprave kako bi pomogao crno-belima da se što pre oporave. Mijatović je odmah uzeo stvar u svoje rukei počeo da povlači konkretne poteze.

Tako je u javnost isplivala fotografija njega i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića na zajedničkom ručku. Čelnici najvećih srpskih klubova su viđeni u jednom beogradskom restoranu, a Mijatović je otkrio detalje razgovora sa Terzićem.

- Situacija u klubu je jako komplikovana, mnogo komplikovanija nego što sa strane izgleda. Mediji su toliko svi aktivni i stalno nešto traže da bih morao samo to da radim, da pričam sa medijima, a mora da se radi nešto drugo. Imaćemo prilike da pričamo. Naravno obavili smo ručak i sve, pravimo relacije i institucionalno i ovako i onako, to je potpuno normalno u svim relacijama velikih klubova kao što su Partizan i Crvena zvezda, ali ne bih tome pridavao toliko značaja, biće u narednom periodu, tako da nema nikakvih problema, idemo dalje. Imaćemo prilike da pričamo i da se bolje upoznamo - rekao je Peđa Mijatović za portal "Republika".

Navodno je Mijatović nakon sastanka sa Zvezdanom Terzićem imao sastanak i sa Brankom Radujkom, koji je nedavno preuzeo funkciju u Fudbalskom savezu Srbije. Svi ti sastanci trebalo bi da poprave položaj Partizana u srpskom fudbalu, nakon nekoliko sušnih godina u kojima je najveći rival dominirao.

Mijatović je već smenio sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva, a u narednom periodu se očekuju i druge promene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading