Uživo PARTIZAN - ČUKARIČKI Natho iz penala doneo izjednačenje crno-belima - 1:1

17:18 | 26-10-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički u derbiju 13. kola Superlige Srbije.

FK Partizan

Crno-beli se nalaze na petom mestu sa 20 bodova, dok je Čukarički jedno mesto ispod sa bodom manje.

 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PARTIZAN - ČUKARIČKI 1:1

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Stadion Partizan

Sudija: Milan Ilić

56. minut - Malo je nedostajalo da Čukarički ponovo povede. Tufegdžić je imao sjajnu priliki, šutirao je u levi ugao, ali je Jovanović odbranio.

54. minut - Gooool! Crno-beli su izjednačili rezultat! Natho je bio siguran iz penala. Poslao je Mirkovića na jednu, a loptu na drugu stranu.

52. minut - Penal za Partizan! Stevanović je oborio Jovanovića u šesnaestercu i sudija Ilić je odmah pokazao na belu tačku. Velika prilika za crno-bele da dođu do izjednačenja.

46. minut - Savo Milošević je napravio dvostruku izmenu. Umesto Kovača i Nikolića su ušli Zahid i Jovanović.

Kraj prvog poluvremena!

45+3 minut - Oštar start Tufegdžića nad Nathom i igrač Čukaričkog je dobio žuti karton.

45+1 minut - Umalo da gosti dupliraju prednost. Stativa je spasila Partizan.

43. minut - Partizan sve opasniji. Sada je Jurčević šutirao iz daljine, a Mirković je odbranio njegov pokušaj.

41. minut - Konačno prilika za crno-bele. Lopta je stigla do Zubaira, koji je traljavo šutirao i defanzivci Čuke su lako blokirali taj pokušaj.

29. minut - Dosuđen je slobodan udarac za Partizan na ivici kaznenog prostora. Arijaga je šutirao, ali nije to bilo dobro i lopta je otišla preko gola.

25. minut - Gooool! Čukarički vodi u Humskoj. Natho je izgubio loptu, Tufegdžić je nezadrživo krenuo prema kaznenom prostoru, a zatim asistirao Cvetkoviću, koji je bez problema smestio loptu u mrežu.

20. minut - Nova prilika za goste. Sisoko je centrirao sa desne strane, lopta je stigla do Cvetkovića koji je šutirao preko gola. Ponovo je odbrana Partizana bila loše postavljena, ali je to prošlo nekažnjeno.

9. minut - Opasan napad Čukaričkog. Docić je uputio odličan centaršut, ali je Ivanović na veliki sreću domaćih igrača bio u ofsajdu.

4. minut - Navijači na južnoj tribini su napravili bakljadu i utakmica je na kratko prekinuta zbog tima koji se nadvio nad stadionom.

Utakmica je počela!

15.05 - Desile su se velike promene u Humskoj ove nedelje. Milorad Vučelić i Miloš Vazura su napustili klub, a umesto njih je stiglo novo rukovodstvo na čelu sa Rasimom Ljajićem, Predragom Mijatovićem i Dankom Lazovićem. Ovo će biti prvi meč crno-belih nakon ovih promena. Takođe, najvatrenije pristalice koje nisu dolazile na stadion zbog bojkota se sada vraćaju i očekuje se velika poseta na stadionu Partizana.

15.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 13. kola Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading