DEKI STANKOVIĆ SE OPROSTIO OD LEGENDE CRVENO-BELIH Dok žive njegova fudbalska deca i Crvena zvezda, živeće i Toma Milićević

18:01 | 26-10-2024

Fudbal 0

Emotivne reči Dejana Stankovića

Dejan Stanković

Moja fudbalska mladost i moja najlepša sećanja imaju jedno ime - Tomislav Milićević. Čika Toma je neko ko je ušetao u moju kuću i doneo energiju pobednika i samopouzdanja dečaku koji nije ni sanjao šta ga čeka, rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Stanković o čuvenom preminulom treneru.

STANKOVIĆ HARIZMOM NADOKNAĐUJE NEDOSTATKE Uticajna žena udarila na trenera Spartaka

- Tomislav Milićević je ime i prezime koje je simbol Omladinske škole Crvene zvezde, ali i čitavog srpskog fudbala. Simbol moje generacije i mnogih drugih. Večno hvala na svakom savetu, svakoj grdnji i osmehu koje sam dobio. Uticaj je bio ključan i doveo je do karijere na koju sam ponosan. I kad sam uplovljavao u trenerske vode seo sam sa Čika Tomom i dobio par očinskih saveta. Zauvek će mi odzvanjati u glavi i srcu sve ono što je ostalo iza jednog velikog trenera i čoveka. Dok žive njegova fudbalska deca i Crvena zvezda živeće i Tomislav Milićević - istakao je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading