MILOJEVIĆ EMOTIVAN Hteo sam da vidim reakciju i da se odužimo navijačima koliko možemo

20:26 | 26-10-2024

Fudbal 0

Patimo, imamo mnogo problema, kaže Zvezdin trener posle pobede (5:1) u Subotici,

Vladan Milojević

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević je sumirao utiske nakon ubedljivog trijumfa (5:1) crveno-belih u Subotici u okviru 13. kola domaćeg prvenstva.

Istim rezulatom Zvezda je nedavno poražena od Monaka u Ligi šampiona.

‍- Hteo sam da vidim reakciju igrača, to je normalno. Dosta smo pričali posle prethodne utakmice, razgovarali, podvukli smo crtu i odlučili da se vratimo na ono što najbolje znamo da radimo, a to je da se borimo i da pružimo sve od sebe. Mislim da smo danas odigrali dosta dobru utakmicu i da smo se odužili našim navijačima koliko možemo. Hvala im još jednom što su došli da podrže momke, idemo dalje - istakao je Milojević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Imao je samo reči hvale za najverniju Zvezdinu publiku.

- Navijači su bili uz nas i u Monaku, kao i na svakoj utakmici. Liga šampiona nije samo za nas, već i za njih, žao mi je što ne mogu svuda da putuju sa nama, to je jedan lep doživljaj. Sve je drugačije kada su oni sa nama. Hvala im još jednom, treba da podržavaju ove momke. Patimo, imamo mnogo problema sa dosta povređenih igrača, to su fudbaleri koji su ključni i imaju veliki uticaj na našu igru. Šta je tu je, borićemo se sa raspoloživim snagama. Znamo koji dres nosimo, igrači su toga svesni. Mislim da su malo svesniji i stranci, koji su došli pred kraj prelaznog roka, tek sada oni vide kolika je snaga Crvene zvezde - zaključio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading