"ON JE VEROVAO U NAS" Filipović otkrio kako je Partizan okrenuo Čukarički

10:12 | 27-10-2024

Fudbal 0

Utisci desnog beka Partizana posle važne pobede.

Aleksandar Filipović, FK Partizan

Bio je Aleksandar Filipović vesnik Partizanovog preokreta protiv Čukaričkog. Upravo je desni bek postigao gol za 2:1 i bio je oduševljen posle utakmice.

Najpre povratkom najvernijih navijača posle 518 dana na južnu tribinu stadiona u Humskoj.

- Ovo smo svi dugo čekali! Neverovatan je osećaj igrati pred punim tribinama i svi oni su nam dali dodatnu motivaciju i pomoć, posebno u drugom poluvremenu kada smo gubili i kada smo na krilima njihove energije uspeli da ostvarimo pobedu. Mislim da smo zaslužili da pobedimo i ovom prilikom bih čestitao svima - saigračima, stručnom štabu, ali i navijačima na izuzetnoj podršci.

Otkrio je Filipović da je trener Savo Milošević imao presudnu ulogu u preokretu ekipe pošto je verovatno da prednost gostiju sa poluvremena od jednog gola nije nenadoknadiva.

- On je verovao u nas, verovao je da ćemo preokrenuti. Rekao je da se smirimo, da ne gubimo glavu, da ćemo sigurno dati gol i okrenuti utakmicu u našu korist. Od prvog minuta je verovao u sve nas. Nakon utakmice nam je rekao isto to. Momci su pokazali karakter drugi put u nekoliko dana, preokrenuli rezultat i svima od srca čestitam.

Nema previše predaha za crno-bele. U sredu ih već čeka meč Kupa Srbije protiv Mladost GAT-a.

- Vezali smo četvrtu pobedu, koja nama mnogo znači, ako pogledamo sam početak prvenstva. U Kupu je jedna utakmica, neugodan protivnik, ali znamo da moramo što pre da se oporavimo, pobedimo i prođemo dalje - zaključio je Filipović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading