ODLIČNE VESTI ZA SRBIJU Piksi među "orlove" vraća dobro poznato lice

13:32 | 27-10-2024

Fudbal 0

Važna odluka selektora Stojkovića.

Dragan Stojković Piksi

Cilj Srbije je da opstane u A diviziji Lige nacija. Eventualno da napadne drugo mesto za šta će biti ključni mečevi sa Švajcarskom i Danskom. Otuda selektor Dragan Stojković Piksi računa na najjače adute.

Rešio je strateg "orlova" da na spisku za novembarske utakmice vrati, ranije odsutnog zbog prihvatnih problema, Dušana Vlahovića!

Tu informaciju je potvrdio za "Kurir" direktor A reprezentacije Stevan Dika Stojanović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Naš primarni cilj je da ostanemo u A diviziji Lige nacija. Verujem da to možemo i da ostvarimo. Računamo na Dušana Vlahovića! Tako je bilo i ranije, samo što ga selektor Dragan Stojković nije zvao, jer je Dušan imao porodične probleme, što je i poznato javnosti. Njih dvojica su se čuli pre nekoliko dana, a prema informacijama kojima raspolažem, Dušan je rekao da je spreman i da selektor može da računa na njega, ukoliko ga pozove.

juventus-kaljari EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
 

Postoji mogućnost da na spisku Piksija bude još neko od povratnika.

- Da se razumemo, selektor se nije odrekao nijednog fudbalera, posebno ne onih koji su igrali na Evropskom prvenstvu. Liga nacija kao takmičenje poslužila nam je da u jakoj konkurenciji i sa kvalitetnim timovima proverimo igrače koji su budućnost i koji nisu imali priliku da redovno igraju za Srbiju. Sve ostale znamo, jer su sa nama svih ovih godina prošli mnogo toga. Hajde da ne otkrivam imena, videće javnost kada bude objavljen spisak - predočio je Stojanović.

Srbija igra 15. novembra u gostima protiv Švajcarske, dok je za 18. novembar zakazan meč sa Danskom u Leskovcu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading