BOLNI REZOVI U HUMSKOJ Prvi na razgovor ide Savo Milošević

09:13 | 28-10-2024

Fudbal 0

FK Partizan je krenuo u bolne rezove...

Savo Milošević

Budžet koji se troši je veliki... Cilj je da se do zime on smanji za 2.000.000 evra, prenosi "Telegraf", a kako je ranije već prvi čovek Privremene komisije Rasim Ljajić najavio.

- Biće i nepopularnih odluka, ali da bi bilo bolje, mora da bude teže. Niko nije izmislio recept da jedna kompanija ili klub stane na noge bez tih rezova. Plan je da se budžet smanji sa 22 na 16 miliona evra. Broj zaposlenih mora da se smanji za barem 20 odsto. Teret će podneti oni sa većim platama i imati odgovornost za promene koje će se desiti. Ali to ćemo znati tek kada budem došao do tih papira. Znam da je to nepopularno i da će se mnogi zabrinuti, ali ja nisam došao da lažem. Ne možemo za 2,3 meseca sve da rešimo, to ne bi mogao ni Koperfild. Za par meseci ćemo imati neko prvo prolazno vreme, ali ćemo tek za šest meseci imati pravo prolazno vreme, kada će i biti jasnije šta smo uradili. Cilj je da kod svakog navijača stvorimo osećaj da se nešto radi na bolje. Prva ključna stvar je organizaciona reforma, a druga omladinska škola - rekao je Ljajić kada je promovisan.

Predrag Mijatović i Danko Lazović, članovi Privremene komsije zaduženi za sportski sektor, će stoga obavljati razgovore sa osobljem na tu temu, a krenuće se od trenera Save Miloševića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Miloševiću je posle promene u upravnoj strukturi ukazano poverenje da nastavi sa obavljanjem dužnosti prvog trenera tima, ali će ujedno morati i da se regulišu tj. smanje njegova primanja.

Ostaje da se vidi kakav će dogovor biti...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading