DA LI JE STIGAO MIJATOV POZIV? Još jedan bivši igrač se vraća u Partizan? Sada je sve otkriveno

11:26 | 28-10-2024

Fudbal 0

Da li se Zlatko Zahović vraća u Partizan i to na mesto sportskog direktora?

FK Partizan

- Što se mog eventualnog, u medijima pominjanog angažmana tiče, dopuniću ono što sam ranije rekao: nisam pričao ni sa kim iz novopostavljenog rukovodstva, niko me nije zvao, prema tome, nema osnova za neko širenje priče po tom pitanju - rekao je Zahović za "Sport klub".

Govorio je o svemu što se dešava u Partizanu.

- Šta je bitnije od svega? Partizanov voz krenuo je sa stanice! To je vest nad vestima, ohrabrujuća  za pristalice velikog kluba… Desetine, ma, stotine ljudi iz raznih krajeva Evrope me zvalo, interesuju se, drago im je, dižemo se, oseća se dobra atmosfera, preko noći je uplovila pozitivna energija, uspravićemo se, ne sumnjam, bićemo zadovoljni. Kad? Za sve je potrebno strpljenje. I vreme. Sa takvim kredibilnim i imenima u rukovodećem aparatu, svaki potez je lakši, dakle, izvodljiv. Pedja i Danko uz predsednika Ljajića, garant  da će se Partizan vratiti na stare, dobre staze. Svima je, verujem, jasno da tek sad, posle početne euforije i tapšanja po ramenima, sledi posao, slede veliki izazovi, čini mi se da je kompletna ekipa več pokrenuta, navijači su na svojim mestima, gledao sam utakmicu protiv Čukaričkog, klub se probudio - istakao je Zahović.

Reč je o bivšem reprezentativcu Slovenije koji je od 1989. do 1993. igrao u dresu ekipe iz Humske.

Zahović je potom bio funkcioner u Mariboru, a poznato je da je u svoje vreme u Partizanu igrao sa Predragom Mijatovićem, članom Radne grupe imenovane nedavno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading