NATHO ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM PROTIV ČUKARIČKOG To je bio jedan od mojih najboljih dana u Partizanu

12:19 | 28-10-2024

Fudbal 0

Srećan je zbog povratka navijača i bolje atmosfere u klubu

FK Partizan

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da mu je atmosfera na meču protiv Čuakričkog u Humskoj bila jedna od najboljih od kako je stigao u klub.

Crno-beli su doživeli velike promene u prethodnom perodu. Stiglo je novo rukovodstvo, a to je značilo i povratak navijača na stadion. Više od 17 hiljada ljudi je bodrilo svoj tim koji je došao do pobede rezultatom 3:1.

- Posle dugo vremena ovaj klub je u poziciji u kakvoj treba biti kod kuće. Kada vas pitaju za Partizan prvo mislite na navijače. Bez njih ovo nije isti klub, a to ste videli na prethodnoj utakmici. Njihova podrška ovaj tim čini drugačijim. Sve je o njima - rekao je Natho novinarima u ponedeljak ujutru, a potom nastavio.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pre dva dana i juče je bilo skoro isto. U redu, košarka je u zatvorenom i glasnije je, ali u poslednjih šest godina koliko sam ovde, ovo je bio jedan od najboljih dana u Partizanu. Bilo je skoro kao polufinalni derbi kad smo dobili Zvezdu. Bilo je isto, bilo je uzbudljivo. Imam 36 godina i taj dan je bio jedan od najboljih za mene. Navijači su dolazili kao ludi, podržavali nas kao ludi, bili su odlični.

Partizan ne igra ove jeseni u Evropi, što fali Nathu i saigračima, ali on ističe da je realnije da se klub u ovom trenutku okrene ka stvaranju tima.

- Naravno, nedostaje nam da igramo dva puta nedeljno. U ovom trenutku, poslednja tri meseca nismo zaslužili Evropu. Možda je bolje za nas da gradimo tim od nule, da ne skačemo previše i uskoro ćemo biti u Evropi ponovo.

Ponovo je tema bila njegov završetak karijere.

- Pitaju me to pitanje pet godina unazad. Poslednjih pet godina, svaki put imam dvocifren broj golova i asistencija. Opet nastavljaju sa pitanjima, što je normalno s obzirom na godine, ali to je samo broj. Godine ne igraju. Ono što imam, kvalitet, iskustvo, poverenje kod igrača, a na kraju brojevi govore.

Ciljevi - Kup. O domaćem šampionatu nije pričao.

- Teško je, čudno... Nismo dobro krenuli, bili smo u teškom trenutku, poslednje dve godine su bile veoma teške. Sada osećamo novu energiju, novi start. Nadam se da će se nastaviti, da ćemo ponovo biti jak tim, da ćemo igrati u Evropi. Želimo da završimo drugi, da uzmemo kup. Svaki put morate juriti titule u Partizanu, a ovog puta je to Kup, to je realnost i pokušaćemo to da postignemo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading