DA LI JE OVO NOVI TRENER JUNAJTEDA? Supruga ga odala, jedan potez ukazuje da bi mogao na Old Traford (FOTO)

15:12 | 28-10-2024

Fudbal 0

Mogući naslednik Ten Haga

FK Mančester junajted

Mančester junajted je otpustio Erika ten Haga posle serije očajnih rezultata. Kap koja je prelila čašu je poraz od Vest Hema, nakon koga je klub odlučio da uruči otkaz holandskom stručnjaku.

Sada se postavlja pitanje ko bi mogao da bude njegov naslednik. Jasno je da će Rud Van Nisterloj, koji je bio Ten Hagov pomoćnik, biti vršialc dužnosti trenera Junajteda, a kao kandidati za novog trenera se spominju Ruben Amorim, Tomas Frank, Edin Terzić i Ćavi Ernandez.

Već postoje neke naznake oko toga ko bi od njih četvorice mogao da za završi na "Old Trafordu". Ako je suditi po objavi Ćavijeve supruge, deluje da je legenda Barselone najbliža klupi Junajteda.

Naime, ona je sinoć objavila fotografiju njega i sina u opuštenom izdanju u njihovom domu, a sin je bio obučen u dres Mančester junajteda.

Da li je ovo bilo slučajno, videćemo uskoro?

Ćavi je od letos bez angažmana nakon što je napustio Barselonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Marakana
Fudbal

VELIKO INTERESOVANJE ZA MEČ SA BARSOM Zvezda već rasprodala istok i zapad, evo kada će biti pušten poslednji kontingent karata

15:31

28 oktobar, 2024

Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde će na stadionu “Rajko Mitić” 6. novembra od 21 sat dočekati Barselonu. Klub je obavestio navijače da su sve ulaznice koje su do sada puštene u prodaju rasprodate, te da do karata za duel Lige šampiona svi zainteresovani mogu doći isključivo kupovinom paketa ulaznica ili nakon prvenstvenog meča sa Vojvodinom.

Komentari(0)

Loading