NEZAPAMĆEN SKANDAL Procurelo ime osvajača Zlatne lopte, u Madridu besni zbog toga

16:31 | 28-10-2024

Fudbal 0

Saznali su pre svih

Real

Ovog ponedeljka ćemo saznati ko je osvajač Zlatne lopte za 2024. godinu, a prema informacijama koje dolaze iz Španije, izvesno je da to neće biti Vinisijus Žunior.

Kako prenosi dobro obavešteni Fabricio Romano, krilni napadač Real Madrida neće prisustvovati dodeli ove prestižne nagrade upravo zbog toga što neće biti izabran za najboljeg fudbalera sveta.

Protest će iskazati kompletan Real Madrid, pa tako osim Vinisijusa na dodeli neće biti ni drugog igrača Kraljevskog kluba koji je na najužem spisku za uzimanje trofeja, a to je Englez Džud Belingem. Nije tu kraj, pošto na ceremoniju dodele Zlatne lote ne idu ni trener Karlo Anćeloti, kao ni predsednik i prvi čovek šampiona Evrope Florentino Perez. 

Zbog ovoga se pretpostavlja ko će dobiti Zlatnu loptu. S obzirom na to da su se samo tri imena spominjala kao mogući osvajači, od čega su dvojica pomenutih igrača Reala, a treći Rodri, jasno je da će reprezentativac Španije i vezista Mančester sitija biti najbolji u 2024. Pošto je samo on najavio da će prisustvovati dodeli nagrade, pretpostavlja se da će je on na kraju i dobiti.

Prošle godine je Zlatna lopta pripala Lionelu Mesiju po osmi put, a godinu pre Karimu Benzemi. Sada kada je prošla era Mesija i Krstijana Ronalda psotoji mnogo neizvesnoti oko osvajača ove prestižne nagrade.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading