OZBILJAN PORES U KRUŠEVCU Predsednik Napretka isprozivao igrače i trenera - sram vas bilo, ovo je jadno!

19:55 | 28-10-2024

Fudbal 0

Oštro saopštenje osvanulo na sajtu Napretka.

Goran Stevanović

Umesto praznika fudbala u Kruševcu - brodolom. Uzeo je TSC (0:3) prilično lako tri boda protiv Napretka što je izazvalo žestoku reakciju predsednika kluba, Miloša Nenezića.

On je preko zvaničnog sajta kluba udario, najpre, na igrače kojima je poručio da treba da ih bude sramota!

- Igrači, sram vas bilo! Dres niste oznojili! Na utakmici koja je bila prekretnica, krenuli ste stranputicom, opušteno, bez ikakvog obzira prema dresu koji nosite, navijačima, treneru, zaposlenima i Upravi Kluba. Zbog toga slede kazne, po pravilniku zbog poraza na domaćem terenu, ali i ukidanje svih beneficija. Nema više karantina po hotelima sa pet zvezdica, nema više komfora na koji smo vas navikli. Stajali smo čvrsto iza vas i kada su rezultati bili lošiji, ali ste se borili. Ovo je bilo jadno.

Ništa bolje nije prošao na iskusni trener Goran Plavi Stevanović.

- Doprinos ovome je i trenerov. Standard koji smo postavili je koeficijent 1,5, što podrazumeva 50 odsto osvojenih bodova. Pad koeficijenta ispod jedan znači automatsku smenu trenera. Trenutno nam je koeficijent tačno jedan – 13 kola, 13 osvojenih bodova. Do kraja prvog dela prvenstva smanjićemo standard na 1,25, što znači da u preostalih sedam kola treba da osvojimo 12 bodova. U slučaju da se to ne desi, neće biti samo promene stručnog štaba, već će zimske pripreme biti u Kruševcu.

Za kraj, poruka da bi i Uprava kluba mogla da se promeni.

- Mandat aktuelnog rukovodstva oročavam na kraj 2024. godine ukoliko posle 20. kola ne budemo imali minimum 25 bodova - piše u saopštenju Nenezića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading