STIŽU PASOŠI PRED START SUPERLIGE Dvojica crveno-belih igrača postaju Srbi, smanjuje se broj stranaca u ekipi

13:40 | 06-07-2023

Fudbal 0

Dvojica reprezentativaca Gane postaće državljani Srbije i olakšati posao treneru Crvene zvezde Baraku Baharu

Osman Bukari

Crvena zvezda je tokom leta odradila veliki posao kada je u pitanju sklapanje tima za novu sezonu, ali na prvi pogled se čini da je u ekipi sada preveliki broj inostranih fudbalera. Tokom leta su u klub stigli Omri Glazer, Edmund Ado, Piter Olanjinka i Žan Filip Kraso, a očekuje se i Emanuel Late Lat! Crveno-beli bi to mogli da reše novom "podelom" srpskih pasoša... 

Kako saznaje "Informer", Crvena zvezda je započela proces tokom kojeg će srpske pasoše dobiti Edmund Ado i Osman Bukari, dvojica reprezentativaca Gane. Bukari je u Crvenu zvezdu stigao prethodnog leta, dok je Ado poslednjih šest meseci proveo u Spartaku iz Subotice odakle se preselio u Beograd. 

JAKE REČI Zvezdina deca su postala ogledalo kluba

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Za Ada je proces odavno u toku, dok je za Bukarija tek počeo. Očekivanja su da obojica igrača u dogledno vreme dobiju srpske pasoše - rekao je izvor za ovaj portal, a Zvezdi bi takav ishod bio izuzetno koristan kada je u pitanju "sklapanje" tima za mečeve u domaćem prvenstvu. Srpski pasoš od ranije ima Gelor Kanga i Jegor Prucev, a kako se u strance ne računaju ni igrači poput Aleksandra Dragovića ili Marka Stamenića, problem stranaca mogao bi da bude rešen. 

U tom slučaju bi mesto stranaca zauzimali golman Omri Glazer, defanzivci Aleks Vigo i Irakli Azarov, vezni fudbaleri Kings Kangva i Piter Olanjinka, kao i napadači Žan Filip Kraso i Emanuel Late Lat koji tek treba da pojača klub. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

Komentari(0)

Loading