BIĆEMO SVAKAKO ŠAMPIONI U Zvezdi su sigurni u jednu stvar, a spremni su to i da pokažu

10:18 | 03-10-2023

Fudbal 0

"Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to"

FK Crvena zvezda
Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marko Marin pričao je o aktuelnostima oko kluba, pre svega o Ligi šampiona i utakmici koju crveno-beli igraju u sredu protiv Jang Bojsa.

-Mnogo smo srećni što se vraća LŠ na Marakanu, u Srbiju. Mnogo su lepa sećanja na ta dva mandata u kojima smo ranije igrali, nadam se da ćemo i ove godine slaviti kod kuće i pokazati kakva je Zvezda ekipa.

- Igrali smo sa najboljom ekipom svetu, Mančester sitijem. Lajcig se bori za titulu u Nemačkoj, Jang Bojs je dominirao u Švajcarskoj, ali ovo je LŠ, svaka grupa je teška. Imamo odličnu ekipu, dobro smo se spremili za sredu, uz podršku navijača se nadam dobrom rezultatu.

Osvrnuo se Marin i na trzavice koje su pogodile Zvezdu u poslednje vreme, gde smo videli nekoliko slabijih utakmica i dva poraza.

-Dosta smo promenili eklipu ovog leta, novi trener. Treba vremena da se sve uklopi. Doveli smo kvalitretne igrače, sve to treba uklopiti, ali to ne znači da nismo u formi- poručio je tehnički direktor i dotakao se odloženog večitog derbija:

- Nije bilo uopšte za igrati taj dan. Niko nije razmišljao o fudbalu.Pre toga smo naravno bili kritični prema sudiji koji je na utakmici gde sam i ja igrao, pre par godina, tada sudio. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju- završio je Marin.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading